Blog

Vrolijk je interieur op

Vrolijk je interieur op met muurstickers en deurstickers. Het is een bewezen trend, die terug is van weggeweest. Vijftig jaar geleden was het normaal dat je die witte koelkastdeur kleur gaf, echter nu kan dat mooier en stijlvoller dan ooit. Daarbij is er meer keuze, en dit niet alleen met de kleuren. Je kunt lijnen doortrekken met vinyl vloerbedekking, of een wand sterk eruit laten springen met fotobehang. Zelfs de eenvoudige maar doeltreffende placemats zijn weer helemaal terug. Een bijzonder rolgordijn is te maken, dus de hoogste tijd om je interieur die vrolijke tint te geven.

Creëer diepte met fotobehang

Met fotobehang zijn de mooiste effecten te verkrijgen. Bijvoorbeeld, je bent doorgeschoten met de industriële inrichting, het is te strak waardoor de ruimte kil is. Door slechts één wand van fotobehang te voorzien heb je direct een warme en knusse ruimte. Ook is het mogelijk om optisch bedrog te bewerkstelligen. Bijvoorbeeld fotobehang met bos of de zee erop laat je niet tegen maar in de muur kijken, het vertrek lijkt dus door het perspectief breder of dieper. Bij twijfel moet je bedenken dat hout altijd goed is. Hout heeft een natuurlijke kleur, is rustiek, en zal matchen bij de vloerbedekking en de gordijnen. Het is nu aan jou de taak om aandachtig naar je eigen interieur en decoratie te kijken, en het aanbod op de site. Het aloude systeem van een sticker op de deur of de muur, fotobehang en al wat meer, had nooit mogen verdwijnen maar is nu gelukkig weer terug van weggeweest. Maar dit wel met het geluk dat het beter is dan vroeger, makkelijker aan te brengen, en dat de collectie veel groter is dan voorheen. Vijftig jaar geleden was het een eenheidsworst, nu naar ieders persoonlijke stijl en smaak. Bekijk in elk geval de deurstickers op de site, het fotobehang en de muurstickers.

Zelfs T-shirts zijn leverbaar

De navigatie op de site geeft goed aan wat er leverbaar is. Stickers met naam, speciaal voor de babykamer, voor op de vloer en zelfs stickers voor op de kliko. Het is eenvoudig aan te brengen, goedkoop en duurzaam. Bijzonder zijn de T-shirts met als voorbeeld het thema Vaderdag. Het is bijzonder als je zo'n eenvoudig een item aan kan schaffen waarvan de kans gering is dat je daar ooit een tweede van tegenkomt. Bijzonder zijn ook de schilderijen op canvas. Hierin heb jij alle keuze, van modern abstract en geometrische werken tot realistische taferelen zoals dieren. Het voordeel van een schilderij op canvas is dat je het eenvoudig elders kan weghangen, iets wat met muurstickers, fotobehang, en deurstickers niet kan. Bekijk in ieder geval het enorme aanbod op de site. Zie de vele mogelijkheden, en verbaas je over de lage prijzen. Je kunt ieder interieur laten leven, kleur geven, en uitstraling middels deurstickers, fotobehang, vloer- en muurstickers.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button