Blog

Pimp je woonkamer met deze toffe items

Soms is je huis of een ruimte in je huis wel weer even toe aan iets nieuws. Er zijn maar weinig mensen die elk seizoen hun woonkamer opnieuw inrichten. Toch eigenlijk best wel zonde met al die leuke items voor binnenshuis die op dit moment op de markt liggen. Denk jij nu bij jezelf, mijn woonkamer kan wel wat nieuwe items gebruiken? Dan ben je hier aan het goede adres. In dit blog een paar toffe items voor je woonkamer voor dit seizoen.

Klokken

Iedereen heeft er waarschijnlijk wel eentje hangen, een klok. In Nederland zijn we echt mensen van de tijd. Om 7 of 8 uur vertrekken we richting werk of school, tussen 3 en 5 zijn we (met een beetje mazzel) weer thuis, om 6 uur eten we, om 7 uur gaan we richting de sport, om half 9 zijn we weer thuis en duiken we nog even voor de televisie om vervolgens tussen 10 en 11 ons te verplaatsen richting de slaapkamer. Zo ziet een dag van een standaard Nederlander er ongeveer uit en daar is niets mis mee. Een planning hebben draagt alleen maar bij aan een positieve leefstijl en zorgt, mits er goed gepland wordt, voor minder stress. Een klok in je woonkamer is dat ook een echte must have anders weet je natuurlijk nooit waar je bent in je schema. Klokken zijn er tegenwoordig in zoveel verschillende modellen verkrijgbaar. Van klassiek tot modern, van groot tot klein. Voor ieder wat wils en een klok kopen doe je heel simpel in een winkel of offline. Dus wil jij een leuke klok kopen? Kijk dan welke in jouw woonkamer past

Kleden

Ook kleden zijn helemaal iets van nu en dan hebben we het niet alleen over vloerkleden. Kleden in alle vormen en maten zijn een hele grote GO voor je woonkamer. Het vloerkleed is natuurlijk het meest bekende en staat vooral prachtig onder de salontafel. Maar ook wandkleden of kleden voor op de bank zijn helemaal in dit seizoen. Kleden zorgen voor een speelse touch in huis en zijn meestal voorzien van de prachtigste printen. Ideaal om met te ontdekken en te variëren.

Planten

Planten zorgen ervoor dat je wat natuur is huis haalt en een beetje natuur in huis is natuurlijk nooit verkeerd. Welke plant geschikt is voor jouw huishouden hangt wel van een paar dingetjes af. Ben je weinig thuis kies dan voor een plant die maar weinig onderhoud nodig heeft. Het zou toch zonde zijn als je een paar dagen niet thuis bent en je plant gaat dood omdat die eigenlijk niet zonder water kan. Heb je een allergie of wil je een betere luchtkwaliteit in huis? Dan zijn er bepaalde planten die hiervoor kunnen zorgen. Deze planten filteren als ware de lucht en zorgen dus voor een schonere lucht bij jou in huis. Ben je juist een echte huismus dan vind je het misschien fijn om een iets lastigere plantensoort te hebben. Deze planten hebben meer verzorging nodig maar bloeien vaak wel uit tot prachtige exemplaren. Maar met wat tijd en groene vingers zit dat wel goed!

 

 

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button