Blog

Op vakantie in florida

Tijdens de zomervakantie vorig jaar ging ik met mijn familie naar Florida. Dit land had voor ons allemaal iets dat we wilde zien. Mijn broer wilde graag naar het Kennedy Space Centre. Hij vond ruimtevaart erg interessant en wilde er graag meer over weten. Mijn vader had het meest zin in de krokodillen. Dit is zijn favoriete dier. Je kan op een soort boot door het moeras heen varen. Er is een grote kans dat je ze ziet. Mijn moeder wilde naar Key West om daar te gaan zwemmen en ontspannen. Dit is een heel mooi strand waar het niet heel druk is. Het heeft een echte vakantiesfeer. Ik wilde graag een plaatselijk festival bezoeken. Ze draaien hier country muziek, maar ook hip hop en jazz. Er was voor iedereen wat leuks om naar te luisteren.

Kennedy Space Centre

Het was de dag van het bezoek heel erg warm. Dit voelde we al toen we uit het hotel liepen. Voordat we weggingen bedacht ik me ineens dat ik mijn zonnebril was vergeten. Ik rende terug naar binnen. Na vijf minuten zoeken kwam mijn broer me helpen. Ik kon mijn zonnebril nergens vinden. Ik realiseerde me dat ik hem op de keukentafel was vergeten. Helaas, maar had ik wel echt een zonnebril nodig. We zijn snel voordat de bus naar het Space Centre vertrok naar het winkelcentrum gegaan. Hier heb ik een goedkope zonnebril gekocht. En gelukkig maar, anders had ik de hele dag bijna niets kunnen zien. De zon stond fel aan de hemel en er was geen wolkje te bekennen. Mijn broer had een hele goede dag. Er lagen echt gebruikte instrumenten van ruimtereizen. Ook waren er bekende raketten die succesvol terug waren gekomen naar de aarde. Het was een warme, maar geslaagde dag.

Het festival

De volgende dag was het mijn beurt. Het was net zo warm als de dag van het Kennedy Space Centre. Ook was er wederom geen wolk te zien. We reden naar het festival toe. Het was midden in een soort verlaten weiland. Er was bijna geen gras te zien door de hitte. De mainstage was al omringd door mensen. Na lang zoeken vonden we een plekje voor de auto. Toen ik uitstapte voelde ik op mijn hoofd. Maar daar was geen bril. Ik was deze vergeten in de bus op de terugreis gister. Mijn familie zuchtte. We moesten wederom op zoek naar een bril voor mij. Gelukkig verkocht het festival zonnebrillen. Ik kreeg een touwtje erbij zodat ik mijn bril minder snel kwijt zou raken. Het festival was erg gaaf, met mooie muziek. Aan het eind van de dag gingen we voldaan terug naar het hotel.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button