Blog

Ballonnen als meest effectieve vaccin

We zitten momenteel in bizarre tijden, en dat zal nog wel even zo blijven. Door het Corona virus liggen de leuke dingen in het leven allemaal stil. Vooral straks in de donkere maanden kunnen de muren op je af komen. Daarom leek het ons een goed idee om te laten zien dat het ook anders kan. In dit advies draait het allemaal om de meest gezellige producten die er te vinden zijn; Ballonnen!

We schreven als eens eerder dat het hele jaar een feestje moet zijn, en dat denken we nog steeds! Maar waar er altijd om ons heen wel iets georganiseerd werd, daar moet het momenteel vanuit onszelf komen en dat maakt het lastiger. We moeten pro-actief aan de slag met gezelligheid, sfeer en decoratie…. En dat allemaal in eigen huis!

Waar ballonnen zijn, daar is het feest!

Ballonnen zijn altijd een goed idee, ze staan eigenlijk symbool voor gezelligheid. Dus wat is er beter om in huis te halen voor dat beetje extra sfeer en gezelligheid. Het mooie van ballonnen is dat iedere kleur een eigen verhaal heeft. Om een voorbeeld te geven. Laatst was mijn nichtje jarig en had mijn tante haar hele slaapkamer volgestopt met roze ballonnen. Je had haar gezichtje moeten zien toen ze de deur opendeed, prachtig natuurlijk! Zo makkelijk kan het zijn. Zo staan witte ballonnen voor bruiloften, blauwe ballonnen voor en jongetje, en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Ballonnen staan synoniem voor feest, maak daar gebruik van in tijden dat we extra veel thuis zijn!

Ballonnen voor de feestdagen

We gaan natuurlijk de feestdagen weer tegemoet, deze zullen dit jaar in het teken staan van thuis met het gezin. Natuurlijk mis je de grote groep, maar je kan ook van de nood een deugd maken. Wellicht liggen de verwachtingen thuis wat lager zodat je met een paar leuke decoraties en toevoegingen je gezin kan verrassen. Versier de kerstboom extra heftig, misschien kan er een open haard aan, verzorg leuke sfeerverlichting en…. Jawel, gebruik ballonnen! En welke variant zou beter passen dan de meest feestelijke kleur van allemaal, de gouden ballonnen! De gouden ballonnen geven letterlijk een glanzende kerst en in een klap een goud nieuwjaar!

Zoals eerder door ons gezegd; iedere dag is een feestje en ook nu moeten we ons zeker niet uit het veld laten slaan!

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button