Blog

Wie kijken er nu allemaal met je mee?

Ken je dat? Van die momenten dat je echt even toe bent aan wat tijd voor jezelf. De werkkleding gaat uit, frist jezelf even op en het avondje bankhangen kan beginnen. Uit onderzoek is bewezen dat deze momenten voor jezelf namelijk erg goed voor jezelf zijn. Zo kom je geheel tot rust en kun je uit jezelf even alles vergeten, terwijl je hier zelf ook bewust van bent. Netflix kijken kan natuurlijk op de televisie in de woonkamer, maar dit kan ook geheel relaxed op bed met je laptop. Lekker alleen en wat tijd voor jezelf. Althans, dat denk je, want kijkt er nu écht niemand met je mee?

Bespieden via de webcam

Het klinkt misschien te bizar voor woorden, maar het gebeurd echt! Mensen die via een lek jouw laptop binnen komen, om jou vervolgens te kunnen zien via een webcam. Je hoort soms wel de gekste verhalen dat iemand een bericht kreeg dat ze in de gaten wordt gehouden, maar is dit echt? Het klinkt eigenlijk best wel logisch, op een bepaalde manier binnenkomen in een laptop, om vervolgens iemand zijn gegevens uit te lezen en te bespieden. Nu zijn er verschillende software, antivirussen en meer die jou kunnen helpen tegen cybercriminaliteit. Je zou hiervoor kunnen kiezen, maar dan is je webcam nog altijd in het zicht. Wij hebben daarom een betere optie voor je!

Een webcam cover, voorkom bespiedingen!

Je hebt het hoogstwaarschijnlijk niet kunnen missen, de berichten dat we massaal onze webcams af moeten plakken. Op een dag kwamen mensen erachter dat je gemakkelijk binnen kunt dringen in een webcam. Overal werd aanbevolen om je webcam af te plakken, maar hoe?

Wanneer je hebt besloten om je webcam af te plakken, hoe ga je dit dan doen? Je zou er natuurlijk een stukje tape op kunnen plakken, maar ook dit heeft gevolgen. Wanneer je de webcam een keer nodig hebt, zal de webcam vies zijn door de lijmresten die van het tape afkomen. Gebruik daarom een webcam cover! Een webcam cover plaats je zonder problemen rondom je webcam. Met een schuifje kun je gebruik maken van de webcam of deze juist afschermen. Een webcam cover ziet er een stuk professioneler uit, beschermt jou en zorgt ervoor dat je geen plakband of tape hoeft te gebruiken om de webcam af te plakken!

Jouw eigen webcam cover bedrukken

Nu zou je gelijk al kunnen denken van “Ja, die moet ik hebben!”. Dat gaat helaas niet bij iedereen zo. Een webcam cover is namelijk hartstikke handig en veilig, maar dit past niet helemaal bij iedereen zijn stijl. Daar is iets op bedacht. Het is ook mogelijk om je webcam cover te bedrukken. Je kunt je webcam cover bedrukken in je eigen logo, je favoriete merk of met een pictogram. Zo biedt de webcam cover je bescherming, veiligheid en is hij volledig naar jou gepersonaliseerd!

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button