Blog

Verschillende soorten lampen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten lampen. Denk aan lampen die je in de woonkamer neerzet, lampen die je als accessoires in huis haalt, maar je hebt ook autolampen. Ga zo maar door. Wij benoemen vandaag verschillende soorten lampen!

Feest

Als je een feestje wilt gaan geven, is het natuurlijk leuk om de boel te versieren met verlichting. Zeker als je een tuinfeestje wil gaan geven. Veel mensen geven buitenverlichting voor een eenmalig feestje al snel op, omdat het wel even wat tijd kost. In principe hoeft het helemaal niet lastig te zijn. Het ophangen ervan moet van tevoren even uitgedacht worden. Denk aan hoge punten zoals bomen, een hek, ga zo maar door. Zo kan je gemakkelijk het hele terrein verlichten, zolang de stekker zo dicht mogelijk bij het aansluitpunt blijft. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde stukken te verlichten. Dit wordt vaak gedaan met ledverlichting, die je vooral kent als kerstboomversiering! De ene strip is feller dan de ander. Het hangt uiteraard ook af van de levensduur hoe fel de lampjes nog branden. Ook heb je vaak bij zo’n strip lampjes het probleem dat een paar lampjes stuk zijn. Dit hoeft niet veel uit te maken met feestverlichting.

Autolampen

Een auto heeft uiteraard lampen en het is ook ontzettend belangrijk dat deze het allemaal doen. De koplampen van elke auto zijn H7 ledlampen. Deze H7 led lampen zijn voor koplampen voor veel verschillende auto’s geschikt. Je zult deze lampen vaak terugzien als dimlicht of groot licht. Kijk eens voor de grap in het instructieboekje van je eigen auto en kijk of er H7 ledlampen in verwerkt zijn! En ander soort verlichting wat je terugziet in auto’s, zijn Osram led lampen. Deze staan vooral bekend om hun hoge kwaliteit. Je zult ze veel terugzien in auto’s met een hoge kwaliteit.

Lampen in huis

Het assortiment van lampen voor in huis is natuurlijk ontzettend breed. Denk aan tafellampen, hang lampen, sierlampen, ga zo maar door. Wat je ook veel in huis ziet zijn spotjes. Deze kunnen in de muur zitten, op het plafond of gebruikt worden om iets in huis op te lichten. Denk aan kunst, schilderijen, etc. Dit zijn vaak lampen die met veel plezier gekocht worden. Lampen geven je huis sfeer. Daarbij kunnen lampen ook ontzettend mooi zijn en moeten passen in het interieur van iemands huis. Het kan dus een ontzettend leuke zoektocht zijn! Maak hier ook een dagje van, ga met je partner of huisgenoot lekker op avontuur.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button