Blog

Suns out, Guns out! Het is BBQ weer.

Het zonnetje staat hoog aan de hemel, de vogeltjes fluiten en de dagen worden langer. De warme zomer avonden staan weer voor de deur en daarom is het tijd om te gaan bbq’en! Het favoriete seizoen van alle vleeseters is weer begonnen. Je komt vaker samen met vrienden en het al bekende: stokbrood, stokbrood, stokbrood, hamburger, stokbrood, stokbrood, stokbrood, stokbrood, stokdbrood, worstje, stokbrood en ik zit vol. Ja deze dagen komen er weer aan. Daarom is het belangrijk dat je goed voorbereidt bent en goed weet of jouw materiaal nog geschikt is om te grillen en te chillen. 

Laat het grillen maar beginnen.

Natuurlijk het belangrijkste element van een bbq, natuurlijk de bbq zelf. Want hij moet wel goed kunnen grillen natuurlijk. En er moet voldoende vlees op passen. Zo heb je de Kamado BBQ, een bbq die je gemakkelijk aan de kant kan zetten, er mooi uit ziet en ook nog goed kan grillen. Ben jij er helemaal klaar voor om te gaan grillen? Want wie wordt de koning en grill-chef van de bbq. Je ziet het overal wel gebeuren. De mannen staan altijd te grillen met een biertje in de hand en de vrouwen zitten lekker te kletsen aan tafel. Een goede hiërarchie is er altijd te zien op dat moment. 

The struggle is real!

Ja zoals al eerder genoemd, je eet ontzettend veel stokbrood tussendoor. En elke keer zeg je het opnieuw; volgende keer ga ik niet iedere keer stokbrood eten. Maar toch, terwijl je aan het wachten bent op je vlees, neem je toch wat stokbrood of wat salades. En als het op tafel staat gaat het fruit er ook wel in. En ken je dat gevoel ook, aan het begin van een bbq, dat je denkt dat er nooit genoeg is. Vooral wanneer je de bbq organiseert. Dan ben je altijd bang dat je te weinig hebt en mensen met honger naar huis gaan. Want dat is iets wat je absoluut niet wilt natuurlijk. Maar al snel kom je erachter dat je meer dan genoeg hebt en je met super veel blijft zitten. Daar kan je de komende dag(en) nog zeker van gaan eten. 

Een zomer vol lekker eten.

Maar het mooie weer is weer in Nederland gekomen, dus reden genoeg om de volgende bbq te gaan plannen. Als die nog niet op de planning staat in ieder geval. En je moet je vooral niet schuldig voelen als je er meerderen in een week hebt. Het is zomer, en het leven is er om te genieten. Vooral wanneer je dit met vrienden kan doen. Eindelijk tijd in alle drukke schema’s om samen te komen, te kletsen en lekker te eten.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button