Blog

Stella moederfiets: veilig met kinderen op pad

Ik ben dol op fietsen. Al van jongs af aan trapte ik de pedalen rond om overal te komen. Alles deed en doe ik op de fiets. Vooral prachtige natuurtochten mag ik heel graag maken. Dan ga ik overal naartoe. De mooiste fietstochten vind je in Nederland. Zo kun je uren fietsen door de bossen en over de heide op De Veluwe. De dennengeuren komen je tegemoet en als je in augustus de fietspaden oprijdt kun je zomaar prachtige paarse heide aantreffen. Op een schaapskudde. Altijd een belevenis. In Drenthe geniet ik van de afwisseling in het landschap. Ook hier veel bos, maar onverwacht fiets je opeens door een agrarisch landschap met prachtige boerderijen en leuke dorpjes. En dan Brabant met op elke hoek een leuk fietser café waar het bier uit het lokale klooster al voor je koud staat. Fietsen is geweldig. Maar toen de kinderen kwamen dacht ik echt dat wat dat betreft de pret voorlopig voorbij was. Tot ik de Stella moederfiets ontdekte.

Stella moederfiets: stabiel en betrouwbaar

Laten we eerlijk zijn, met twee kleine kinderen op de fiets wordt fietsen echt een hele onderneming. Maar die onderneming wordt echt een stuk makkelijker met de Stella moederfiets. Je ziet al meteen dat de fiets stevig en degelijk is en voor mijn kinderen gaat veiligheid boven alles. Dat biedt deze fiets. Bovendien fietst hij ook nog eens heerlijk en dat is natuurlijk wel lekker. De tijd dat je je als moeder te pletter trapte met een kind voorop en eentje achterop is wat dat betreft echt voorbij. De comfortabele kinderzitjes zorgen er ook voor dat de kinderen het lang uithouden. Ze genieten echt van alles wat er voorbij komt.

Met z’n drietjes op pad

Met de Stella moederfiets gaan we vaak gezellig met z’n drietjes op pad en dat is heel goed te doen. Mijn kinderen zijn net zo dol op fietsen als ik. Nou ja, ze zijn dol op om zich heen kijken en verder niets doen. Ik doe toch nog altijd het leeuwendeel van het fietswerk. Ook nu gaan we overal heen. Naar bossen en zandverstuivingen, naar schaapskooien en speeltuinen, het kan niet op. Maar het is echt genieten en bovendien nog goed voor ons alle drie ook. Ik zou niet meer zonder mijn Stella moederfiets kunnen. Nu kan ik samen met de kinderen opstap en dat is een nog veel mooiere belevenis dan alleen.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button