Blog

Spotify Web Player net zo makkelijk als app

Ons hele leven doen we niet anders dan muziek luisteren. Het verbindt maar kan ook rust geven. Het dan ook niet gek dat Spotify ongekend populair is geworden de laatste tijd. Vele mensen zien meer voordelen in het gemak van de app, maar wat ze niet weten is dat het eigenlijk vrij weinig verschilt van Spotify Web Player. Via je internetbrowser kan je namelijk gewoon Spotify opstarten en jouw favoriete muziek luisteren. Sterker nog, je hebt er niet eens een premium abonnement voor nodig.

Spotify Web Player voordelen

Het gemak zit hem in meerdere opzichten. Je pakt een linkje erbij genaamd open.spotify.com en die plak je in de browser. Binnen een paar seconden zit je op jouw account. Mocht je geen account hebben, dan kan je er gemakkelijk een aanmaken. Je denkt misschien dat jij niet die ene playlist kan maken met die vriend, maar ook dat is gewoon mogelijk. Het enige verschil is dat je er geen app voor hoeft te downloaden. En verder werkt het praktisch gewoon hetzelfde. Er is wel een groot verschil op te noemen. Heb jij bijvoorbeeld last van een telefoon waarvan het geheugen snel vol is? Gebruik juist dan Spotify Web Player, dit scheelt weer in ruimte op je telefoon.

Muziek luisteren tijdens het sporten

Ga jij graag naar de sportschool en wil je wel wat betere muziek dan normaal in de gym aanstaat? Je kan met een koptelefoon op naar je favoriete muziek luisteren. Je neemt je telefoon mee en gebruikt een wireless koptelefoon. Bij voorkeur met noise cancelling, zo ben je helemaal afgesloten van de omgeving. Nog een paar tips voor de mannen om er goed uit te zien. Als je dan naar de sportschool gaat om er goed uit te zien, zorg ervoor dat je naar de kapper gaat voor een nieuwe look. Ze hebben vaak talloze suggesties van mannen kapsels om jouw lichaam beter uit te laten komen. Daarnaast is er nog je voedingspatroon welke je aan kan passen als je veel sport. En supplementen zoals creatine of pre-workouts die je ondersteunend kan gebruiken.

Spotify Web Player duurzaam

Wellicht ben je nog meer van de old school stijl en gebruik je nog cd’s en lp’s. Natuurlijk heeft dat ook zijn charme en steun je hiermee op een andere manier artiesten. Maar waar je misschien minder bij stil staat is dat het luister via Spotify Web Player wel duurzamer is. Dit omdat je niet iets koopt wat uiteindelijk bijdraagt aan de productie van plastic. Wanneer je niet iets op een fysieke manier koopt maar gewoon kan luisteren, krijgen artiesten alsnog betaald maar hoef jij daarvoor niet je geld uit te geven aan geproduceerde producten.

Spotify Web Player luister je overal

Het mooiste van de techniek van de Spotify Web Player is toch wel dat je hem overal kan opstarten en jouw lekkere hitjes kan luisteren. Toevallig wil het nog weleens zo zijn dat je met de app wat haperingen kan hebben, vanwege een update of slecht bereik met internet. De webversie heeft hier minder snel last van en daar zul je in ieder geval nooit hoeven te wachten op een update. Spotify Web Player is altijd online en bereikbaar. Zodat jij jouw muziek waar en wanneer je wil erbij kan pakken. Dat klinkt als muziek in de oren vind je niet?

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button