Blog

Rugzakjes voor kids raken nooit uit de mode!

Of je kind nu naar het strand gaat, zijn spullen voor een logeerpartij inpakt of schoolspullen meeneemt, kinderrugzakken zijn klaar voor actie! En het beste van alles is dat stoere kinderrugzakken vaak gemakkelijk te personaliseren zijn. Vanaf nu is de rugzak van je kind gemakkelijk te herkennen op de crèche of de basisschool, bijvoorbeeld door hun naam erop te laten borduren, of door er een unieke sleutelhanger aan de hangen. Het is niet moeilijk om zelf iets te verzinnen om de rugzak te personaliseren, maar je kunt natuurlijk ook online een rugzak met naam bestellen. Rugzakjes zijn ideaal om mee te nemen naar het strand, tijdens wandelingen, of waar je kind ook naartoe gaat. Combineer ze met een bijpassende waterfles en je hebt alles wat je nodig hebt voor een leuke dag in het park. Begin het schooljaar stijlvol met een gloednieuwe gepersonaliseerde rugzak, je kind zal immers elk jaar een nieuwe willen. De meeste kinderrugzakken zijn duurzaam en hebben de perfecte maat voor alle boeken, pennen en potloden. Maak zo het schooljaar extra stijlvol!

Leuk om te doen met kids: Je eigen tegeltje maken

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je kids uit te voeren tijdens een feestje of vrije dag? Een tegeltje maken is hartstikke leuk om te doen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Je kunt natuurlijk zelf tegeltjes kopen in een hobbywinkel en aan de slag gaan met knutselmaterialen, maar je kunt ook in veel online shops een tegeltje maken. Deze kun je dan laten bedrukken met een leuke foto, een goede tekst (zoals een gedichtje) of een afbeelding die je mooi vindt. Laat jouw kids deze afbeelding zelf selecteren, en bestel het tegeltje zoals zij hem willen hebben. Zodra ze thuis zijn bezorgd kunnen de kids er zelf nog hun eigen draai aan geven door er glitters of stukjes papier op te plakken, of er met verf nog wat op te schilderen. Een tegeltje maken kan dus deels kant en klaar, maar ze kunnen er ook gemakkelijk nog hun eigen draai aan geven.

Maak je geliefden blij met deze cadeaus

Ben jij altijd op zoek naar het ideale cadeau en kom je altijd met de meest originele ideeën? Dan is het maken van een gepersonaliseerde tegel ook iets voor jou! Je kiest online uit de honderden modellen tegels en maakt er een persoonlijk cadeau van dankzij de tekst, foto of tekening waarmee je hem laat bedrukken! Het maken van een gepersonaliseerd tegeltje is een verrassend geschenk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een foto te laten afdrukken op de tegel van de persoon aan wie u een cadeau wilt geven. Hetzelfde geldt natuurlijk voor kinder-rugzakjes. Ook deze kun je in veel gevallen laten personaliseren om als origineel geschenk te geven. Het kind heeft er dan diens eigen naam op staan, en kan het tasje gemakkelijk terugvinden in de gang van de school. Hoe dan ook zijn gepersonaliseerde cadeaus altijd beter dan kant en klare items. Je geeft daarmee aan dat je om iemand geeft en je best doet om iets moois te vinden. En het gaat uiteindelijk natuurlijk allemaal om het gebaar!

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button