Blog

De beste high-end vakantie ideeën

Vakantie is voor iedereen anders. De een blijft het liefst thuis, de ander gaat kamperen in Frankrijk, en weer een ander neemt genoegen met een huisje op een Nederlands bungalowpark. Maar voor sommigen zitten er veel meer achter. Grote dromen en wensen. De belangrijkste maanden van je leven. Even luxe leven, écht genieten. Maar dat valt natuurlijk ook in een andere prijscategorie dan de hierboven genoemde voordelen, dus je zult er misschien wel even voor moeten sparen. En als je dan na een aantal maanden of misschien wel jaren een mooi bedrag op hebt gespaard is het tijd om die droomvakantie te gaan boeken. Maar dan de grote vraag… waar gaat de reis heen?

Een luxe resort

Een populaire bestemming als het gaat om een luxe luizenleven vakantie is een resort. Waar je alles wat je nodig hebt bij elkaar hebt op een groot park – zwembad, sauna, buffet en je verblijf, all-inclusive. Nooit boodschappen doen, niks zelf hoeven regelen of boeken, nee, je loopt gewoon naar binnen wat je wil en het bedrag is van tevoren in een keer betaald. Heerlijk, geen lange tochtjes naar de stad voor een supermarkt en koken maar bediend worden, ten alle tijden een bijgevuld glas, en nergens ook maar één zorg aan de horizon. Dat gaat het lange sparen zeker waard zijn! Zulke resorts zijn er in verschillende categorieën en uiteenlopende locaties – Turkije, Griekenland, Spanje of zelfs Hawaii. De opties zijn eindeloos!

Een uitgebreide rondreis

Een andere variant op een high-end vakantie is een rondreis. Ook daar zijn de opties eindeloos. Het verschil is dat je natuurlijk een stuk meer aan het reizen bent. Maar al die aspecten van de reis kunnen net zo luxe als je verblijf, dus maak je geen zorgen. Met een rondreis zie je veel verschillende steden, maar ook mooie natuurgebieden. Voor velen is dit een stuk uitdagender dan een vakantie op een resort, omdat je eigenlijk meerdere vakanties en bestemmingen combineert. Maar dat zonder ooit écht te hoeven werken, want je kunt overal weer bij een mooi verblijf terecht. Bij sommige boekings sites wordt de rondreis van tevoren gepland en bepaald, maar je kunt er ook voor kiezen om dit zelf uit te puzzelen zodat alles precies zo verloopt als jij wil! Een rondreis Indonesië is een voorbeeld van een mooie bestemming. De natuurgebieden zijn prachtig, maar ook in de steden is veel te zien. Het wordt vaak gezien als een bestemming voor backpackers, maar dit is niet helemaal correct – ook voor een luxe vakantie is het een ideale bestemming!

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button