Blog

Rijden in een betaalbare auto

Bent u al jarenlang na aan het denken over het rijden in een auto in plaats van het openbaar vervoer? Dan wordt het tijd om het eens te gaan proberen. Ik was zelf altijd sceptisch, want ik wil niet graag aan een lang contract vastzitten en vond de trein ook wel prima. Maar ik kwam erachter dat een lang contract niet per se noodzakelijk is. U kunt namelijk gebruik gaan maken van een shortlease contract. U kunt hierbij per maand opzeggen als u niet langer gebruik wilt maken van de auto. Ook is het mogelijk om gemakkelijk tussen verschillende auto’s te switchen. Elke maand kan dat in principe. Het is dus goed om de voordelen van deze manier van leasen even op een rijtje te zetten. De shortlease is all-inclusive. Dat betekent dat er geen verzekering afgesloten hoeft te worden en dat er ook niet betaald hoeft te worden op het moment dat er een mankement aan de auto is. Een goede betaalbare auto voor een aantal maanden, heeft me toch wel doen beseffen dat de auto is veel en veel comfortabeler is dan de trein of ander ov. Tegenwoordig is het openbaar vervoer ook zo duur, dat u in veel gevallen zelfs nog goedkoper uit bent. U hoeft namelijk alleen de benzine te betalen! Heel handig wanneer u druk bent en graag alles geregeld wilt zien. Lange afstanden zijn geen probleem meer en wanneer u de files op de snelwegen een beetje vermijdt, zult u merken dat u snel van huis naar werk kunt rijden en andersom. U zult veel meer tijd overhouden voor belangrijkere zaken!

Stap meteen in de auto

Toen ik aan de slag ging met het zoeken naar een goede shortlease, bleek dat ik op veel plekken direct een auto kon leasen voor een goede shortlease. Probeer het gewoon een maand en u zult zelf merken hoe fijn het is om te kunnen rijden in een mooie auto die het altijd goed doet. Shortlease is niet alleen voor zelfstandigen, u kunt als particulier ook gemakkelijk gebruik maken van een shortlease contract. U kiest het merk van de auto en de prijs die u wilt gaan betalen en u ziet meteen welke opties er allemaal zijn.

Alleen de benzine betalen

Het enige dat u zelf moet doen met een leaseauto is tanken. Dit zijn de kosten die u zelf maakt, al het andere van de verzekeringen tot aan de kosten voor een reparatie, zijn zaken waar u niet aan hoeft te denken. Zorgeloos rijden dus!

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button