Blog

Ook na de zomer in je tuin genieten

De zomer is weer bijna voor bij en de dagen beginnen weer langzaam maar zeker korter te worden. Oftewel de herfst is in aantocht. In de morgen blijft het lang donker en ’s avonds wordt het alweer snel donker, korte dagen met weinig daglicht. De meeste tijd wordt door de meeste mensen in de komende maanden binnenshuis doorgebracht. Gezellig met de hele familie eten, spelletjes doen en urenlang televisiekijken dat zijn nu dan de bezigheden in de avonduren voor velen. Je gaat binnenkort waarschijnlijk je tuin al winterklaar maken. De struiken snoeien en de tuin set naar binnen. Maar steeds meer mensen genieten ook in de herfst en wintermaanden van hun tuin. Met leuke verlichting en een warmtelamp kan je ook in die periode prima in je tuin verblijven. Ook in je tuin kan je de heerlijkste gerechten maken. Wat dacht je van heerlijk gegrilld vlees van je Ofyr BBQ. Op deze stijlvolle grill is het een feestje om te koken en te grillen.

Je eigen wellness

Als je ervan houdt om in je eigen omgeving met veel privacy te genieten van wellness dan zijn daar ook voldoende mogelijkheden voor. Zeker in deze tijden van afstand houden en extra hygiëne is wellness aan huis populairder dan ooit. Je kan besluiten om een sauna in je huis of tuin te laten plaatsen. Veel mensen kiezen ook voor de aanschaf van een houten hottub. Hottubs zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Van een knusse 2 persoons tot een 8 persoons familie hottub. De hottubs zijn meestal houtgestookt. Het is best wel even een uitgave om een hottub aan te schaffen maar het plezier en het gemak wat je ervan hebt is ook veel waard. Een voordeel van een thuis wellness is dat je ook als je weinig tijd hebt toch heerlijk kunt genieten.

Genieten in het donker

Een hottub is met name als het donker is naast het comfort ook nog eens een mooie blikvanger in je tuin. Als de verlichting in het bad brand geeft dat een gezellige en warme uitstraling. Om de buitensfeer compleet te maken kan je ervoor kiezen een Ofyr BBQ aan te schaffen. Op de Ofyr kan je bakken, grillen en koken. Op de buitenrand kan gebakken worden en in het midden is er een sfeervol vuurtje zichtbaar wat je tuin een nog gezelligere aanblik geeft. De Ofyr is eigenlijk een kunstwerk in je tuin waarin de barbecue en de vuurschaal samenkomen.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button