Blog

Onverwachte kosten voor de vakantie

Dat heb ik weer, precies in de duurste maand van het heel het jaar. Al maanden zuinig geleefd om heerlijk op vakantie te kunnen gaan en ook nog geld overhouden voor een drankje en lekker uiteten gaan. Zal je altijd zien, valt mijn iphone keihard op de stenen, 10 dagen voordat we op vakantie gaan. Ik baal verschrikkelijk! Mijn telefoon is toch wel belangrijker voor mij dan ik ten eerste instantie dacht helaas. Ik moest dus maar op zoek naar een goedkope iphone reparatie mogelijkheid.

 

 

Via de officiële weg

Op internet staan overal waarschuwingen dat je het bij de officiële dealer moet laten maken omdat anders je garantie vervalt. Wanneer je scherm kapot is, moet je een afspraak maken op internet en naar een grote store gaan. Niet echt verrassend dat je pas over 3 weken terecht kan aangezien meerdere mensen erg bang zijn voor garantie verlies. Verder op internet lezen over iPhone reparatie kom je er echter achter dat het grote onzin is. Wanneer je het bij een andere winkel laat doen, gebruiken zij de officiële glaasjes. Het is daarom niet eens mogelijk om je garantie te laten vervallen aangezien ze dat niet terug kunnen halen! Waarom zou je dan gemiddeld honderd euro meer betalen voor een iPhone reparatie en langer wachten?

 

 

Gemakkelijk om te hoek

Ik woon in den haag en zoals iedereen wel weet zitten er in de stad veel éénmanszaken her en der. Ook winkels die iPhone reparaties aanbieden. Het grappige is dat je je telefoon weg brengt en dan even moet wachten in de winkel, zo ongeveer 15 minuten. Na 15 minuten krijg je je telefoon weer helemaal nieuw terug. En de kosten? Dat is echt niet te vergelijken met de kosten van de officiële store. Ik kreeg zelfs garantie op de reparatie. Dat had ik echt niet verwacht voor dit bedrag! Daarnaast vond ik de medewerkers erg vriendelijk en stelde mij meerdere opties voor. De goedkoopste optie is een niet officieel scherm maar die optie vond ik toch wat de riskant.

 

 

Toch nog heerlijk op vakantie

Aangezien de kosten mee vallen kan ik gewoon met een gerust hart op vakantie. Gelukkig was mijn vader zo lief om wat bij te dragen voor de vakantie, altijd lief als iemand dat uit zichzelf voorstelt. Inmiddels is mijn koffer bijna ingepakt en moet ik nog maar een paar dingen kopen, zoals zonnebrand. Daarna kunnen we heerlijk naar de zon vertrekken! Al duurt het nog maar een aantal dagen, het aftellen duurt wel erg lang soms!

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button