Blog

Niet van nieuw te onderscheiden

Je staat ermee op, je gaat ermee naar bed. Je digitale apparaten. We kunnen ons nog amper een leven zonder bedenken. Denk er maar niet aan dat je nog zonder telefoon de deur uitgaat, bij de gedachte alleen al begin ik te zweten. De technologie in deze markt is de laatste 10 jaar heel hard vooruit gegaan. Je hebt geen computer thuis mee nodig, je hebt er een in je broekzak zitten. 

 

FOMO (Fear Of Missing Out)

FOMO is een uitspraak van deze tijd geworden. Het staat voor The Fear Of Missing Out. Het is het gevoel wat je hebt als iemand iets verteld wordt maar niet tegen jou. Een gebeurtenis waarover gesproken wordt waar jij niet bij was, of een filmpje op Facebook wat jij niet gezien hebt. Zonder telefoon, tablet of laptop mis je in deze tijd veel nieuws en gebeurtenissen. Sommige mensen vinden het nog steeds heerlijk zonder al die (online) invloeden, maar het gros van de mensen houdt zich er meermaals per dag mee bezig. Niemand wilt diegene zijn die het gemist heeft, en er dus niet over mee kan praten. Dat het tegenwoordig niet moeilijk is om niks meer te hoeven missen is wel duidelijk doordat er in alle vormen, kleuren en maten wel een apparaat te vinden is wat je bij je kunt dragen de hele dag en daardoor niks meer (online) hoeft te missen. Kun jij ook meepraten volgende keer wanneer iemand iets leuks vertelt over dat ene filmpje.

 

Welke apparaat draag je bij je dan?

Als je dan de keuze hebt gemaakt dat je een (nieuw) digitaal apparaat wilt aanschaffen is de vraag; welke dan? Ga je voor een telefoon? Of toch een tablet? Misschien zelfs wel een laptop omdat je daar thuis makkelijker mee over het internet surft. Veel mensen hebben sowieso wel een telefoon tegenwoordig, dit om ook bereikbaar te zijn voor familie, vrienden en vaak ook voor collega;s. Daarnaast is het de keuze of je een tablet of laptop wilt voor thuis omdat dat scherm toch ff groter is en makkelijker kijkt naar films bijvoorbeeld. Er zijn veel merken die deze apparaten maken en iedereen heeft zijn eigen gevoel en voorkeur bij een bepaald merk. Ga je voor een nieuwe of een tweedehands? Nieuw in de winkel is al snel vrij duur, en is een tweedehands een goede tweede optie. Binnen de tweedhands wereld is er iets nieuws en dat heet; refurbished. Dan hebben ze een tweedehands telefoon opgeknapt zowel optisch als softwarematig. Ze zijn dan vele malen goedkoper dan een nieuwe, maar veelal niet van nieuwe te onderscheiden omdat er wel bepaalde eisen zitten aan refurbished apparaten. Het zijn zeg maar de tweedehands 2.0. Op Refurbished.nl vindt je een goed aanbod aan refurbished apparaten waaruit je kunt kiezen.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button