Blog

Dit zijn de perfecte accessoires voor deze zomer!

Nu de zomer weer voor de deur staat is het steeds makkelijker om je outfitje samen te stellen. Broekje, rokje, shirtje en je bent klaar om te gaan. er blijven echter wel een aantal kansen liggen om de perfecte outfit voor jou te vinden. Ben jij benieuwd naar welke punten je moet kijken om de perfecte outfit samen te stellen? Lees het in dit blog en laat je inspireren!

Ice, ice, baby

Sieraden zijn iets wat we vaak associëren met de koudere maanden. Het is donker buiten, koud en nat. Om je toch wat beter te voelen ga je dan wat meer bling bling dragen, toch? Zelfs als je dit niet doet kan het nooit kwaad om af en toe wat sieraden aan jouw outfit toe te voegen.

Het hoeven geen grote items te zijn. Met een klein kettinkje ben je er al. Een horloge is ook een leuke toevoeging aan een outfit. Dit kan de complete look maken of breken.

Je kan natuurlijk ook wat meer uitpakken met je sieraden door bijvoorbeeld verschillende ringen aan dezelfde hand te dragen. Of meerdere oorbellen in je oren (als je hier gaatjes voor hebt laten schieten). Ook is het een steeds populairder wordend iets om meerdere kettingen over elkaar te dragen. Dit noem je dan ‘layering’. Behalve deze vijf items, kan je in de zomer natuurlijk ook een gewaagde zonnebril dragen om jouw outfit een beetje op te pimpen.

Verschillende typen hoofddeksels

Vervolgens ga je kijken naar dingen waarmee je jouw hoofd kunt versieren. Een feesthoedje telt niet helemaal, maar je kan wel kiezen voor een stoere look door een New Era pet te dragen. Dit merk staat bekend om het NY Yankees logo dat ze op de voorkant van elke pet hebben afgedrukt. Of in ieder geval, het logo wordt geassocieerd met de New York Yankees.

Petten hebben over het algemeen een stoerdere uitstraling, maar als je voor een wat subtielere look wil gaan kan je makkelijk een Tommy Hilfiger pet dragen. Dit merk brengt namelijk veel modellen uit in pastelkleuren. Deze zijn ideaal om te dragen in de zomer!

Verder is een ander hoofddeksel dat je op kunt zetten in de zomer van 2020 de bucket hat. Je hebt hem misschien al eens terug zien komen. In het Nederlands noemen we het ook wel eens een vissershoedje. Dit type hoofddeksels zijn helemaal in deze zomer, dus als je een outfit wil creëren die helemaal on-trend is kan je ervoor kiezen om een bucket hat te dragen.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button