Blog

Scoor een hoog cijfer met nakijkservice scriptie

Het einde van het schooljaar is weer begonnen. Afgelopen week had ik bijvoorbeeld zelf voor mijn studie Pedagogische Wetenschappen aan de universiteit van Groningen mijn scriptie-deadline. Zo’n deadline geeft ontzettend veel stress, omdat een scriptie zo zwaar meetelt vergeleken met de rest van mijn vakken. Drie jaar lang werk je toe naar je afstuderen, en dan is het enige wat in de weg staat tussen jou en dat diploma een scriptie. Van mijn voorgangers had ik vernomen dat het schrijven van een scriptie een pittig proces is. Daarnaast is het belangrijk dat je academische schrijfvaardigheden goed op niveau zijn om een goed cijfer te halen. Omdat ik van dit laatste twijfelde, heb ik besloten mijn scriptie te laten nakijken door professionals. Ik heb dit gedaan bij een nakijkservice voor scripties die online werkt: 24editor. Waarom ik mijn scriptie heb laten nakijken en hoe dat precies werkt schrijf ik in deze blog, veel leesplezier!

De redenen waarom een scriptie laten nakijken door een nakijkservice een goed idee is

Ik heb een paar redenen waarom ik graag mijn scriptie laat nakijken door een nakijkservice scriptie. Ten eerste moet ik mijn scriptie in het Engels schrijven. Dit is niet mijn moedertaal en daarom vind ik het een fijn idee dat er nog iemand naar kijkt die wel de taal helemaal kent. Grammaticale fouten zouden zonde zijn. Daarnaast is een scriptie veel werk waar je lang mee bezig bent geweest. Die extra zekerheid dat je niks over het hoofd hebt gezien omdat je simpelweg te vaak hetzelfde stukje gelezen hebt is erg fijn. Tot slot is het erg belangrijk dat ik geen plagiaat pleeg, omdat ik anders niet mag afstuderen. Tijdens het nakijken wordt ook op APA-refereren gelet, zodat plagiaat niet aan de orde kan zijn! Voor mij allemaal redenen om mijn scriptie te laten nakijken door een echte scriptie-expert.

De stappen die worden gevolgd bij het nakijken

Bij 24editor kun je je scriptie online laten nakijken. Dit gebeurt door de nakijkservice in vier stappen. Als eerste upload je jouw scriptie. Je geeft aan voor wanneer de scriptie nagekeken moet worden en welke pagina’s eventueel achterwege gelaten kunnen worden. Je ziet dan vervolgens het totale kostenplaatje en dan kun je betalen. Stap twee ligt volledig bij de nakijkservice. Ze controleren op taal, structuur en APA-referenties. Wijzigingen en suggesties worden toegevoegd aan het document. Dit brengt ons bij stap 3. Hier download je jouw scriptie. Je kunt dan de wijzigingen zien en accepteren of afwijzen, mocht je het er niet mee eens zijn. Daarnaast krijg je een extra document met algemene feedback. Stap vier is voor de nakijkservice, hier beoordeel je het resultaat zodat andere studenten ook kunnen zien wat voor voordelen het nakijken heeft!

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button