Blog

Manieren om een beetje extra geld te verdienen

Soms moeten we jarenlang sparen, om toch die ene auto te kopen. Of sparen om juist die nieuwe spelcomputer te kopen als deze gelijk uitkomt. Vaak zijn dit uitgaven die je niet zo 1,2,3 maakt en waarvoor je misschien best wel een tijd moet sparen. Toch is het elke maand maar weer hopen dat er iets overblijft op de bankrekening, zodat je dit kan overzetten naar je spaarrekening. Vooral in de zomer met veel feestjes, festivals en terrasjes die je pakt, blijft er weinig geld over om nog te sparen voor die auto of die nieuwe spelcomputer. Hoe lekker zou het dan ook zijn als je een manier wist om een beetje extra geld te verdienen. Je hoeft dit natuurlijk niet gelijk uit te geven, maar je kunt dit ook sparen om bijvoorbeeld later je kinderen of kleinkinderen een mooi bedrag cadeau te doen. Benieuwd over welke manieren ik het heb? 

Investeren

Één van de meest gebruikte manieren om over een aantal jaar een beetje extra geld te verdienen, is door te investeren. Heel veel mensen in Nederland beleggen tegenwoordig en die kun je in allerlei verschillende beleggingsproducten doen. Ook wordt actief met aandelen op dagelijks basis steeds populairder, dan maak je als het ware je werk van de handel in aandelen. Door middel van aandelen analyse software kun je gericht aankopen doen en deze op tijd ook weer verkopen tegen de maximale winst. Ook kun je in andere dingen investeren. Heb je bijvoorbeeld een mooie bedrag gespaard, overweeg dan eens ergens een appartement te kopen. Hierin ga je zelf niet wonen, maar je kunt dit wel weer voor een mooie prijs verhuren. Als je het goed doet, dan verdien je met het verhuren van de woning, de complete prijs weer terug. Het appartement heeft je dan uiteindelijk niks gekost!

Spullen verkopen

Een andere manier om een extra zakcentje te verdienen is door eens een kritische blik door je huis, zolder of schuur te werpen. Vaak staan hier spullen die nog uitstekend gebruikt kunnen worden, maar al jaren stof liggen te happen. Kort door de bocht gezegd, staat er gewoon geld te verpieteren, terwijl je hier heel veel andere leuke dingen mee kunt doen. In plaats van de kringloopwinkel zet je deze spullen gewoon online te koop. Je zult zien, voor bijna alle spullen die je wilt verkopen, is er wel iemand die je hier tegen een leuk prijsje blij mee kunt maken!

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button