Blog

Kunstgras, een koud kunstje

Toen mijn broertje nog thuis woonde had hij een scooter. Hiermee verplaatste hij zich van a naar b. Voornamelijk ging hij er mee naar school. Maar nu hij sinds 5 jaar in Amsterdam woont gebruikt hij de scooter niet meer en staat hij al 5 jaar stil. Tijd om de scooter in de verkoop te gooien.

Wat moet ik er mee

De scooter staat al 5 jaar stil op privé terrein. Namelijk de tuin van mijn moeder. Hij start niet meer, de kentekenplaat is gestolen en mijn broertje vraagt zich af: ‘Wat moet ik er mee?’. Een neefje van mijn man is een echte puber. 17 jaar oud en alleen maar bezig met auto’s, scooters en andere voertuigen. Hij kan niet wachten tot hij zijn rijbewijs heeft en zelf in een auto of op een scooter mag rijden. In zijn vrije tijd knapt hij vaak scooters op voor een vriendenprijsje. Toen hij hoorde dat mijn broertje een scooter heeft die wel een opknap beurt kan gebruiken werd hij razend enthousiast. Zelf wil hij graag op een scooter rijden maar wil geen geld uitgeven voor een nieuwe of een tweedehandse. Hij wil graag een scooter hebben die hij zelf helemaal kan opknappen en maken zoals hij dat wil.

Verkocht

Mijn moeder heeft recent via kunstgrasnet haar nieuwe kunstgras laten leggen in de tuin en is daar erg blij mee. Ik wist helemaal niet dat je kunstgras kopen kan via het internet. Toen ze hoorde dat mijn broertje zijn scooter heeft verkocht sloeg er lichtelijke paniek toe. De scooter staat in haar tuin en moet dan vanuit de tuin over haar kunstgras gereden worden. De scooter start niet meer, is erg vies en is erg zwaar om te verrijden. Ze is bang dat haar kunstgras hierdoor kapot gaat. De volgende morgen staat mijn broertje vroeg op om zeil over het gras te leggen zodat het gras niet beschadigd. Samen met het neefje rijden ze voorzichtig de scooter over het gras. Alles blijft in tact. Voordat het neefje kan beginnen aan het opknappen van de scooter moet de scooter op zijn naam gezet worden. Samen met mijn broertje regelen ze dit online. Tegenwoordig kan je al dit soort zaken gemakkelijk en snel online regelen en hoef je niet meer zoals vroeger naar het postkantoor toe. Daarna wordt er een nieuwe kentekenplaat aangevraagd zodat hij na het opknappen meteen de weg op kan. De scooter is verkocht en mijn moeder heeft weer ruimte in haar tuin en ik zit er aan te denken kunstgras op balkon leggen te gaan realiseren.
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button