Blog

Inspiratie voor jouw vakantie in 2020

We leven nu in een ontzettend bizarre en onzekere tijd, zeker wat betreft vakanties en andere leuke dingen die je deze zomer gepland had staan. Het is nog maar de vraag of dit allemaal door kan gaan, maar goede hoop hebben is erg belangrijk. Daarom willen wij het vandaag, ondanks alle angst, het toch hebben over een zomervakantie. We mogen altijd hopen dat het rond augustus een beetje gekalmeerd is, zodat we wellicht kunnen uitkijken naar nog een leuk uitstapje in 2020. Wij geven je wat inspiratie, vrolijkheid en proberen je te laten uitkijken naar een betere tijd! We willen wel even benoemen om de maatregelen van het RIVM nu hartstikke serieus te nemen en deze inspiratie dus niet tot 1 juni te gaan realiseren. 

Bella Italia

Het is natuurlijk een groot risico om nu al een vakantie te gaan plannen, maar een last minute zou er wellicht in kunnen zitten. Bella Italia is een perfecte bestemming om je last minute naar te boeken. Italië is niet al te ver weg en heeft ontzettend mooie vakantieparken waar je zeker een weekje kan gaan genieten. Bella Italia is hier een voorbeeld van. Het park heeft een ontzettend groot zwemparadijs, ligt direct aan het meer en heeft over het hele park gratis WiFi. Daarbij zijn er verschillende soorten dingen te doen op het park zodat het leuk is voor volwassenen, jeugd en kleine kinderen. Wie wordt er nou niet vrolijk van de gedachte om wakker te worden met een heerlijke koffie, op te staan en de hele dag aan het zwembad te kunnen liggen? Ik denk dat iedereen dit wel ziet zitten, zeker als het officieel is dat we nog een lekker tripje kunnen maken deze zomer. 

Tuinfeestje

Zodra de maatregelen zijn aangepast en we ons sociale leven weer kunnen oppakken en het veilig genoeg is om dit te kunnen doen: tuinfeestjes. Dit organiseer je uiteraard met een betrokken groep en dit kan een ontzettend leuke aftrap zijn van de feestjes. Je hebt alles zelf in controle. Wie mogen er komen? Wat gaat er gedronken worden? Wat staat er op het menu als hapjes? De een vindt het hartstikke leuk om zoiets te organiseren, de ander vindt het leuker om deel te nemen en het organiseren aan iemand anders over te laten. Dit is een kwestie van overleggen en iedereen heeft wel een regeltante in zijn vriendengroep zitten. De inkopen kan je uiteraard met z'n allen doen, ook weer een leuk uitstapje!

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button