Blog

Hoe verkoop je een perzisch tapijt

De eerste vraag is: hoe moet je een Perzisch tapijt verkopen?

Een Perzisch tapijt aanschaffen leek mij altijd al heel leuk. Het staat immers zeer mooi in de kamer en we vonden dat het weleens tijd werd om het interieur aan te passen. Na verloop van tijd zochten we echter een nieuwe soort Perzisch tapijt en besloten omwille van die reden ons oude Perzisch tapijt te verkopen. Een punt is echter dat we niet goed wisten waar wij ons Perzisch tapijt konden verkopen. Aan de ene kant probeerden we het via tweedehands winkels, maar het bleek dat daar veel gedoe mee gepaard ging. Iets waar we helemaal geen zin in hadden. Tot we ineens terecht kwamen bij Tapijt-Expert dat gespecialiseerd zijn in inkoop Perzische tapijten. Hieronder beschrijven we de voordelen van Tapijt-expert.

Een eerlijke taxatie

Een belangrijk voordeel is dat je kunt profiteren van een zeer eerlijke taxatie van het Perzische tapijt bij Tapijt-Expert. Je hebt ongetwijfeld weleens meegemaakt dat mensen een zeer lage prijs bieden voor een tapijt. Waardoor je direct al geen zin meer hebt om het tapijt te verkopen. Bij Tapijt-Expert is dat gelukkig niet het geval. Dit komt ook vanwege de vele ervaring die ermee gepaard gaat. Dankzij die ervaring weten ze in te schatten wat een goede prijs voor het Perzische tapijt is. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je niet verplicht bent om het tapijt te verkopen, maar je dan wel weet wat de actuele waarde van het tapijt is. Dus na de taxatie kan er zelf bepaald worden of je hem wil verkopen, of juist niet. En bij jun is altijd Perzische tapijten te koop gevraagd.

Iemand anders er blij mee maken

Een ander voordeel is dat je met het Perzische tapijt iemand anders heel blij kunt maken. Zo was het bij ons ook het geval. We gebruikten het tapijt namelijk al lang niet meer en dan hadden hem om die reden op zolder gelegd. Maar dat was natuurlijk hartstikke zonde, want nu krijgen we er een eerlijke prijs voor en tegelijkertijd kun je iemand anders er blij mee maken. Want misschien staat het Perzische tapijt wel heel erg goed in het interieur bij iemand anders in huis. Op die manier geef je het dus weer een nieuw leven.

Snelle betaling

Een ander groot voordeel is dat je kunt profiteren van een zeer snelle betaling. Heb je besloten om het tapijt te verkopen? Dan kun je ervoor kiezen om contant uitbetaald te worden, maar het is ook mogelijk om het via de bankrekening te laten overboeken. Je ontvangt in ieder geval direct het geld en ook dat is zeer voordelig te noemen uiteraard.

Veel kennis in huis

Een ander voordeel van Tapijt Expert is dat er veel kennis in huis is. Daar hebben wij ook veel voordeel van gehad. Je kunt er niet alleen tapijten verkopen, maar je kunt ook nieuwe tapijten inkopen. Zoek jij bijvoorbeeld nog een goed tapijt, dan ben je daar ook op de juiste plek. Niet alleen Perzische tapijten, maar het is ook mogelijk om andere soorten kleden aan te schaffen. Wij hebben een mooi nieuw tapijt gekocht die geweldig past bij ons interieur.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button