Blog

Hoe kun je makkelijk en snel je motor verkopen?

Je wilt je motor verkopen en het liefst zo snel mogelijk. In dat geval kun je het beste eens kijken op de website van OSW, want daar kijken op dagelijkse basis super veel bedrijven op die gespecialiseerd zijn in het verkopen van motors, en dit voor je kunnen doen. Zij nemen de motor dan van je over, en verkopen hem zelf weer verder, nadat ze hem eventueel opgeknapt hebben. Je bereikt dus in één klap een heel groot publiek, en dat betreft voornamelijk mensen die echt gericht op zoek zijn naar een tweedehands motor. Als je via OSW je motor verkopen wilt dan is dat heel makkelijk. Het enige wat je nodig hebt zijn wat goede foto’s van de motor en alle gegevens ervan. Je kiest in een handig keuzemenu wat het merk van de motor is en welke uitvoering het betreft, daarna wat het bouwjaar van de motor is en natuurlijk of hij rijdt of benzine of op diesel. Veel wederverkopers zoeken namelijk specifiek voor een benzine- of dieselmotor als ze een motor willen kopen. Je wilt dus dat jouw motor advertentie in de juiste categorie valt, zodat ze hem kunnen vinden als ze die optie selecteren.

Wat kost je motor verkopen via OSW?

Het verkoopplatform van OSW heeft vele voordelen, waarvan de belangrijkste natuurlijk dat het volledig gratis in gebruik is. Het kost je echt helemaal niets om daar je motor te verkopen. Uiteraard had je wellicht iets meer aan je motor kunnen verdienen als je zelf een particulier ging zoeken die deze wil overnemen, maar dat levert vaak ontzettend veel gedoe op, en dan komen we bij het tweede grote voordeel van OSW, namelijk dat je heel snel van je motor af bent! Je ontvangt namelijk na het plaatsen van jouw motor advertentie met foto’s en omschrijvingen binnen 24 uur meerdere aanbiedingen, en als je met één van deze aanbiedingen akkoord gaat ben je direct, zonder gedoe van je motor af.

Je motor is verkocht via OSW, en nu?

De wederverkoper die via OSW jouw motor heeft gekocht zal zo snel mogelijk langskomen om hem te betalen en alle formulieren in orde te maken. Niks geen gedoe met potentiële kopers die alleen komen voor een proefrit en eeuwig met je in discussie gaan over de verkoopprijs. De kopers van OSW nemen je motor direct over en binnen een paar dagen zijn alle zaken al rond en ben je betaald. Super handig dus, vooral als je haast hebt met het verkopen van je motor! Als je deze op de website van OSW plaatst weer je tenminste zeker dat je er al binnen enkele dagen vanaf bent, en dat is wel zo prettig, niet?

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button