Blog

Het ultieme dagje shoppen voor een vrouw

Wij als vrouwen onder elkaar kennen het allemaal wel. Een dagje shoppen is voor ons de ultieme uitlaatklep om even te ontstressen. In sommige gevallen is het ook zeker lekker om even een dagje vrijaf van man en kinderen te hebben en gezellig met de meiden op stap te gaan. Anno 2019 is online shoppen natuurlijk dé trend. Maar hoe leuk is het nou om online te shoppen. Je zit binnen, achter jouw laptop en je komt alsnog niet uit die sleur van het dagelijkse leven. In de tussentijd wordt je alsnog honderd keer gestoord door jouw kinderen, man of de buurvrouw. Nee, het ultieme dagje shoppen voor een vrouw moet buiten de deur plaatsvinden. Maar hoe ziet dit ultieme dagje er nou precies uit? Ik neem je graag mee in mijn manier van winkelen. Waar ben ik tijdens zulke dagen naar op zoek en hoe zorg ik voor ontspanning?

What women want

Als vrouwen eenmaal aan het shoppen zijn, dan zijn we over het algemeen niet te houden. Een bh kopen is eigenlijk één van de eerste dingen die ik doe als ik ga winkelen. Niet alleen een verademing voor mijzelf, maar ook mijn man doe ik hier een plezier mee. Daarnaast ben ik gek op schoenen. Ik maak het zelfs zo bont dat ik schoenen koop, deze één keer draag en dat deze schoenen dan voor eeuwig in de kast verdwijnen. Toch heb ik nooit genoeg schoenen. Zuchtend kijkt mijn man mij bij thuiskomst alweer aan als hij de schoenendozen uit de tassen ziet komen. Eenmaal een bh gekocht en nieuwe schoenen gescoord, ga ik op zoek naar jurkjes. Ook daarvan kan ik er nooit genoeg hebben en je moet toch een beetje met de mode meegaan. Dus nieuwe jurkjes zijn ook een absolute must!

Shoppen en genieten

Voor mij is een dagje shoppen ook een dagje om lekker te genieten met de meiden. Wij nemen dan ook na het bh kopen regelmatig even een meer dan verdiende pauze om even lekker te lunchen of voor een heerlijke kop koffie. Niets is lekkerder om op een terrasje of in een lunchroom mensen te kijken of even heerlijk te roddelen over onze man of voorbijlopende mensen. Bij thuiskomst ben ik niet alleen een complete garderobe rijker ook ben ik weer op de hoogte van de laatste roddels en het laatste nieuws. Ziet jouw dagje shoppen er net zo uit als mijn dagje shoppen? Of doe je het compleet anders? Laat het me dan zeker weten in de reacties!

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button