Blog

Heb jij Black Friday al in je agenda gezet?

Landen en culturen nemen van alles van elkaar over. Een voorbeeld hiervan is Black Friday, een fenomeen dat pas sinds een paar jaar ook in Nederland in zwang is geraakt. Maar we kenden het al langer. Het is overgevlogen uit Amerika en heeft de laatste jaren in steeds meer landen voet aan wal gezet. Het is de dag na Thanksgiving Day, wat neerkomt op de vierde donderdag van november. Elk jaar valt het dus op een andere dag. Het wordt gezien als de start van de inkopen voor Kerst en in ons geval ook Sinterklaas. Er worden grote aanbiedingen gedaan, waar je als consument gigantische voordelen mee kan doen. Voor hetzelfde cadeaubudget kan je ineens meer of mooiere items kopen. Dit jaar valt Black Friday op 27 november, dus zet het alvast in je agenda, zodat ook jij straks volop je slag kan slaan met de grote kortingsacties!

Elektronica, software en meer

Er zijn vooral goede deals te vinden op elektronica- en softwareproducten, zoals mobiele telefoons, i-Pads, laptops, audio- en tv-benodigdheden en gameconsoles. Het is handig daarvoor Black Friday aanbieding in de gaten te houden, want daar hebben ze natuurlijk een gigantisch assortiment met niet alleen elektronica en software, maar ook boeken, bordspelen en sieraden. Allemaal super leuke cadeaus om aan een ander te geven, maar natuurlijk ook aan jezelf! Sommige acties worden nu al aangeboden en hoe dichter de speciale actiedag eraan komt, hoe meer deals erbij komen. Niet alleen winkels bieden hele scherpe prijzen aan op Black Friday. In grote steden doen bijvoorbeeld ook horeca en musea mee met stuntprijzen.

Zowel fysiek als online winkelen

Maar we kennen natuurlijk ook allemaal de beelden uit Amerika van horden mensen die uren voor de deur staan te wachten en over elkaar heen vallen bij het naar binnen rennen zodra de deuren open zijn gegaan en vechten om het laatste item. Gelukkig komen dit soort taferelen nog niet in Nederland voor, maar als je wil voorkomen dat je achter het net vist, kan je ook online winkelen. De online winkel met het grootste en meest diverse assortiment producten is uiteraard bol.com. De kans op slagen is bij deze winkel erg groot, waardoor de Bol.com Black Friday erg interessant is om meteen al je sinterklaas- en kerstaankopen te doen. Daarbij is het fijn dat er reviews staan van mensen die het product dat je wil al gekocht hebben. En ze bieden een gratis verzending vanaf een besteding van € 20,-, waar je met je cadeauaankopen natuurlijk al gauw aan zit. Hou dus een lijstje bij van dingen die je graag wil kopen en hou de aanbiedingen goed in de gaten om je voordeel te doen met de beste deals!

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button