Blog

Haartransplantatie: de oplossing

Haaruitval of kaalheid, een groot percentage van de bevolking krijgt hier helaas vroeg of laat mee te maken. Bij mannen is dit percentage 70%, bij vrouwen ligt dit met een percentage van ongeveer 30% lager. Dit kan verschillende problemen met zich meebrengen, zoals een verminderd en laag zelfbeeld. Mooi en vol haar wordt immers gezien als een teken van gezondheid.

Gelukkig bestaan er definitieve oplossingen voor de verminderde of terugtrekkende haardos, de zogenaamde haartransplantaties. BeauClinic biedt door professionals uitgevoerde behandelingen aan volgens de FUE-methode. FUE is de afkorting van Follicular Unit Extraction. Dit betekent dat bij deze methode haarzakjes stuk voor stuk verwijderd worden uit de haarkrans (een plek waar de haarzakjes immuun zijn tegen haaruitval). Deze worden geplaatst in het gewenste gebied.

Een investering voor de rest van je leven

De haartransplantatie kosten van de behandeling of haarverbeteringsbehandeling lopen uiteen. Dat heeft te maken met de verschillen in de grootte van het probleem en de hoeveelheid werk dat tijdens de behandeling nodig zal zijn. Daarom is het fijn dat je bij BeauClinic terecht kunt voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Op deze manier weet je van te voren wat je te wachten staat qua behandeling, maar ook hoeveel deze ongeveer gaat kosten. Daarbij is het natuurlijk belangrijk om goed te oriënteren voordat je een keuze maakt, de professionals van BeauClinic begeleiden en helpen je hierbij.

Belangrijk om te weten is dat de behandelingen uitgevoerd worden door geregistreerde en gespecialiseerde artsen, je bent bij BeauClinic dus echt in goede handen. Daarbij bieden zijn levenslange garantie op de door hun geïmplanteerde haren. Een behandeling is dus een investering voor heel je leven!

De kosten van een haartransplantatie

Allereerst moet er bepaald worden in welke klasse van haartransplantatie jouw behandeling zal vallen. BeauClinic houdt een systeem van zeven klassen aan. Deze klassen beginnen bij klasse 1 met een bedrag van €3.000 oplopend tot een bedrag van €6.500 Soms zal een behandeling twee keer uitgevoerd moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Ook zijn er speciale haartransplantatie behandelingen voor wenkbrauwen, baarden en voor vrouwen. Deze beginnen vanaf een bedrag van €2.500.

Groter wordende inhammen kunnen bijvoorbeeld vallen in de klasse 2 of 3. Dit betekent dat je voor het bedrag van €3.500 – €4.500 al een haartransplantatie behandeling kan krijgen en dit probleem van de inhammen levenslang verholpen wordt! Een eenmalige investering dus, waar je de rest van je leven kan genieten. Daarbij zijn niet alleen de kosten van de behandelingen, maar ook de kosten van de nazorg, een controle afspraak en de eventuele verzorgingsproducten die nodig zijn, inbegrepen. De uiteindelijke definitieve kosten worden bepaald door de hoeveelheid, professioneel en met het gebruik van de beste technieken, ingebrachte haarwortels.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button