Blog

Haal alles uit 2021 | Base247®

Ben je het zat om constant doelen te stellen en deze vervolgens niet te behalen? Wil je alles uit jezelf halen? Lijkt het behalen van je resultaat een eindeloos doel? Word de beste versie van jezelf met de producten van Base247®.

Bereken je behoefte

Vaak wordt er gedacht dat afvallen betekent alleen maar groente en/of fruit eten en eindeloos sporten. Dit is echter helemaal niet het geval. Iedereen is anders en ieder mens heeft andere behoefte. Voor iedereen is de benodigde calorie inname dan ook anders. Deze calorie inname noem je ook wel de caloriebehoefte. Caloriebehoefte berekenen doe je aan de hand van een aantal factoren. Zoals je leeftijd, lengte, gewicht en dagelijks niveau van activiteit.

Beste manier om de calorie-inname te verlagen

Om af te vallen moet het aantal calorieën wat wordt gegeten, minder zijn dan het aantal wat word verbrand. Vaak is het strikte beleid van een dieet hetgeen dat zorgt voor een moedeloos en constant hongerig gevoel. Dit gevoel maakt dat je gemakkelijk terugvalt in oude gewoonte.

Verminder je calorie-inname dus door bewust te kiezen voor voedingsstofrijk voedsel. Eiwitten zijn dé voedingstoffen als het gaat om afvallen. In studies is aangetoond dat eiwitten zowel de eetlust verminder, als de stofwisseling verhogen. Zorg dus voor voldoende eiwitinname in je dieet. Dit kan bijvoorbeeld door een Base247® proteïneshake toe te voegen.

Andere tips voor gemakkelijk afvallen

Het toevoegen van eiwitten in vorm van proteïneshakes is niet het enige wat kan helpen bij afvallen. Beweging is natuurlijk ook van groots belang. Om het optimale resultaat uit je work-out te halen is een pre-workout zeker een aanrader. Een pre-workout zorgt voor een langer uithoudingsvermogen. En dat is niet het enige waar een pre-workout voor kan zorgen. Ook helpt het je bij spierafbraak vermindering en een hogere vetverbranding. Je kan een pre workout kopen bij Base247®.

Vraag je je af waar proteïne poeder of pre-workout naar smaakt? En ben je bang dat de smaak je niet gaat bevallen? Wees gerust. Zowel de pre-workouts, als het proteïne poeder is veelal te koop in verschillende smaken. De pre-workout van Base247® kan bijvoorbeeld worden gekocht in tropische of fruitpunch smaak.

Op de verpakking van het product is de gebruiksaanwijzing precies omschreven. Dus bij elk product kan je de dosering van het desbetreffende product aflezen. Volg ten alle tijden de gebruiksaanwijzing en wijk er niet zonder professionele hulp of toelichting van af.

Ben je benieuwd naar andere producten? Heb je nog vragen over een bepaald product? Of ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan online een kijkje!  

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button