Blog

Een webwinkel met Magento

Er zijn veel verschillende oplossingen wanneer je een webwinkel wil beginnen. Wanneer je verstandig bent probeer je vooruit te kijken en dan vooral naar het moment dat je webshop heel succesvol gaat worden. Wat is de webshop die jouw groei ondersteunt en faciliteert? Magento specialisten zullen je vertellen dat je dan het beste voor Magento kunt kiezen. Het is op dit moment het meest uitgebreide platform voor webshops. Voor de gebruiker een geweldige gebruikerservaring en voor de webshop eigenaar een perfecte workflow. Je hebt niet veel meer te wensen wanneer je Magento hebt geïnstalleerd.

Wat is Magento?

Magento is een open source platform voor e-commerce. Oftewel: een programma om een webshop te laten draaien. Het is een enorm uitgebreid programma met heel veel mogelijkheden. Ook zijn er veel uitbreidingen mogelijk door bijvoorbeeld plug-ins. Ook is het mogelijk om meerdere webshops met verschillende producten te laten draaien onder een programma. Doordat het open source is, is het programma zelf gratis. Maar dat betekent niet dat je er dan bent. Het is zoals zo veel open source programma’s niet heel makkelijk om als leek te installeren en in gebruik te nemen. Er is veel hulp en ondersteuning van de ontwikkelaars en de gebruikers, maar je moet toch veel zelf uitzoeken. Ook is het heel uitgebreid en loop je al snel de kans door de bomen het bos niet meer te zien. Het inschakelen van een Magento specialist is dan ook aan te raden. Zij kennen het programma door en door en voorkomen dat je halverwege het ontwikkelen van je webshop blijft steken en uiteindelijk geen optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden die het programma biedt.

Waarom kiezen voor Magento?

Magento is een e-commerce oplossing die is voorbereid op de toekomst. Ook op jouw toekomstplannen. Het is makkelijk uitbreidbaar met allerlei extra modules en plug-ins. Magento is ook makkelijk op te schalen. Gaat je webshop als een speer? Je kunt gemakkelijk veel meer producten toevoegen of je webshop meertalig te maken. Het programma is te koppelen aan je boekhoudprogramma, aan een kassasysteem en aan je voorraadbeheer. Magento levert met één druk op de knop statistieken en SEO informatie. Ook kun je goed integreren met de marktplaatsen van Amazon en Bol.com. Kortom: het is een geweldige oplossing voor je webshop, maar je hebt er wel wat hulp bij nodig. Omdat je veel geld uitspaart doordat het programma zelf gratis is, blijft het dan toch nog betaalbaar. En een investering in een goede webshop betaalt zich ook terug. Doordat je op de toekomst bent voorbereid hoef je niet op korte termijn opnieuw geld uit te trekken.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button