Blog

Een Velux dakraam rolgordijn is de ultieme combinatie van gemak, kwaliteit en uitstraling

Mensen zoeken altijd naar perfectie. In het geval van gordijnen benadert het bekende merk Velux die perfectie in alle opzichten. Dat heeft alles te maken met de combinatie van gemak, uitstraling en kwaliteit. Een Velux dakraam rolgordijn is net als alle andere Velux gordijnen heel erg simpel en zonder bijwerken te plaatsen,  de gordijnen zien er stuk voor stuk uit als om door een ringetje te halen en de kwaliteit die geleverd wordt is onovertroffen. Als het om gordijnen gaat kun jij je amper een beter partner wensen. 

De gordijnen plaats je snel en dat zijn bijsnijden of bijknippen

Met het Velux dakraam rolgordijn is bovendien het bewijs geleverd dat het plaatsen van een rolgordijn voor een dakraam helemaal niet complex is. De rolgordijnen van deze specialist zijn speciaal gemaakt voor de dakramen van hetzelfde merk. Dat is ook de reden dat plaatsing zo soepel verloopt. Er hoeft  nooit bijgesneden of geknipt te worden. Daardoor hangen de rolgordijnen in de regel snel en heb je dus meteen plezier van je rolgordijnen.

Velux dakraam rolgordijn en de perfecte verduisterende werking

De meeste mensen kiezen juist voor een Velux dakraam rolgordijn vanwege de verduisterende werking die dit rolgordijn kan hebben. Zeker als je moeite hebt om in slaap te komen vanwege lichtinval of wanneer je graag tussen de middag een powernap zou willen doen, is de verduisterende werking echt perfect. Velux is een merk dat oog voor details heeft. Om die reden is zelfs de zijgeleiding van het gordijn zwart gemaakt. Zo wordt reflecteren van de aluminium delen namelijk voorkomen. Dat zou je namelijk kunnen storen als je wilt slapen. Je wilt natuurlijk als je gaat slapen dat de kamer volledig zwart is en gelukkig kan dit hiervoor een oplossing zijn.

Je kunt ook heel bewust voor licht doorlatende gordijnen kiezen

Het Velux dakraam rolgordijn is er in veel verschillende kleuren en als je wilt zijn ook erg veel hippe, uitbundige en subtiele dessins beschikbaar.  Je kunt behalve de rolgordijnen van Velux ook bijvoorbeeld plisse gordijnen kiezen en behalve verduisterend kun je ook expliciet voor licht doorlatende gordijnen van Velux kiezen. Niets lijkt onmogelijk en in alle gevallen blijft steeds die unieke combinatie van gemak, uitstraling en kwaliteit.  Kies je voor een Velux gordijn, dan weet je in elk geval zeker dat er nooit schadelijke stoffen gebruikt zij in de materialen. Dat wordt gewaarborgd door het OEKO-TEX keurmerk waarover elk Velux gordijn beschikt. Met een gordijn van Velux kop je simpelweg altijd een bijzonder gordijn.

 

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button