Blog

Makkelijk op weg met een betrouwbare occasion

Ik rijd al mijn hele leven in occasions. Dat is min of meer noodgedwongen want ik heb gewoon geen geld voor een gloednieuwe auto van het formaat dat ik nodig heb. Maar zo erg vind ik dat niet. Een occasion heeft veel voordelen voor mij. Als eerste voordeel is er natuurlijk de prijs. De prijs van een occasion scheelt toch echt een hoop met een nieuwe auto. Het tweede voordeel vind ik dat alle nieuwe opstart problemen bij een occasion er al uit zijn gereden. Het is bekend wat de auto kan. Laatst had een vriendin van mij een nieuwe auto gekocht. Een prachtig ding, dat moet ik zeggen, maar na een paar weken kon hij voor langere tijd terug naar de garage. Er zat een fabrieksfout in. Mijn vriendin baalde als een stekker, ze was haar mooie, nieuwe auto heel lang kwijt. Een derde voordeel  is dat ik heel veel keuze heb voor het budget dat ik te besteden heb. En die keuze beperkt zich niet tot bepaalde merken. Ik kan me zelfs een Volvo v60 occasion veroorloven. Nou, die kan ik echt niet nieuw kopen. Maar die Volvo v60 occasion is geweldig. Ruim en mooi en hij rijdt vooral erg lekker. 

Volvo v60 occasion: makkelijk op weg

Dat hij zo lekker rijdt bleek al op de proefrit. Een proefrit is echt een noodzaak voordat je een auto aanschaft. Ik weet nog goed dat ik, op zoek naar een occasion, een proefrit maakte met een auto die er geweldig uitzag. Hij reed ook fantastisch, maar de bouw van de auto zorgde ervoor dat ik me niet prettig voelde. De voorkant was veel te groot waardoor ik veel te weinig zicht had. Ik voelde me dus niet veilig. Dat ervaar je alleen maar als je in de auto rijd. Onnodig te zeggen dat ik daar met de Volvo v60 occasion geen last van had. Tja, het is misschien niet al te zakelijk om op te merken, maar met een auto is het net als mensen. Het klikt wel of het klikt niet. Ik weet het vaak meteen als ik een paar kilometers heb gereden. Dit is hem. Dat had ik ook met mijn Volvo v60 occasion. We gingen meteen samen makkelijk op weg.

Betrouwbare leverancier

Bij een occasion vind ik een betrouwbare service van de garage ook belangrijk. Zoek dus naar een leverancier met goede, onafhankelijke recensies.  Zeker bij een duurdere occasion mag je ook best wat garanties verwachten. Want voor elke autokoper is een auto veel geld. Die auto mag dus ook wel wat jaren meegaan. Daar heb ik geen twijfels over bij mijn Volvo v60 occasion. Ik heb er al vele kilometers probleemloos in gereden. Wanneer schaf jij hem aan?

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button