Blog

Een airconditioning kopen voor tijdens de zomer

We kennen het allemaal wel. Het is mooi weer je hebt de hele dag van de zon kunnen genieten. Maar als je dan thuis bent dan is het fijn om niet in een bloedheet huis thuis te komen. Een airconditioning is dan ideaal. Waar kun je dan een airconditioning kopen? Ik weet toevallig dat ze bij ScalaXL.nl een zeer ruim assortiment hebben aan airconditionings. Je kunt er bij bijvoorbeeld ook een mobiele-airco kopen. Dit is ideaal want ze zijn relatief klein en zoals de naam zegt, mobiel, kun je hem makkelijk door het huis verplaatsen. Als je hem overdags bijvoorbeeld in de woonkamer wilt hebben staan maar tijdens het slapen op je kamer, dan is dat geen enkel probleem. 

Soorten airconditioning

Bij ScalaXL.nl heb je de de keuze uit 2 soorten airconditioning. Je hebt er eentje zoals de mobiele airconditioning die warme lucht met een slang naar buiten blaast. Daarna wordt de lucht in de airconditioning zelf langs een koelelement gepompt waardoor de lucht snel afkoelt en daarna de kamer in kan worden geblazen. Het is van belang dat je de mobiele airconditioning plaats bij een raam want anders wordt de warme lucht via de slang weer naar binnen geblazen en werkt het zichzelf tegen. Voor een andere optie kun je nog een luchtkoeler kopen. Zoals de naam al zegt koel dit ook de lucht net zoals bij de mobiele airconditioning, maar werkt het net anders. Bij een luchtkoeler wordt de warme lucht niet naar buiten gepompt. Hierbij gaat de warme lucht door een rooster waar water stroomt. Als de warme lucht hier doorheen gaat verdampt het water en koelt de lucht op die manier af.

Welke kun je het beste aanschaffen?

Het is niet per se dat de één beter is dan de andere. Maar het is meer waar je voorkeur naar toe gaat. Als je er namelijk van houdt om met je raam open te slapen dan kun je beter kiezen om een luchtkoeler te kopen. Die koelt de warme lucht tenslotte af doordat er warme lucht langs het water komt. Slaap je liever met een dicht raam kun je beter een mobiele airconditioning kopen. Door middel van een handige raamafdichting set kun je er voor zorgen dat er geen warme lucht naar binnen kan, maar wel naar buiten via de slang. Beide airconditionings zijn makkelijk te verplaatsen door middel van de wielen die zich aan de onderkant bevinden. Wil je een airconditioning kopen die ook lucht in de ruimte ontvochtigt? Dan moet je kiezen voor de mobiele airconditioning. Heb je de ruimte of mogelijk om een airconditioning te kopen met een buiten unit? Dan is dat eventueel de oplossing voor jou. Het enige nadeel is dan dat de airconditioning niet kan worden verplaatst. Verder verkoopt ScalaXL.nl ook nog handige reinigingsspray zodat jouw airconditioning mooi schoon en hygiënisch blijft.

 

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button