Blog

De start van ons eigen bedrijfje

Afgelopen jaar heb ik weer een mooie mijlpaal in mijn leven bereikt. Ik heb er dan ook hard voor gewerkt, mét resultaat. Ik ben namelijk cum laude afgestudeerd aan de opleiding International Business and Management. Daar ben ik natuurlijk best wel een beetje trots op. Nu is het altijd al mijn droom geweest om een eigen bedrijf op te zetten. En dan het liefste samen met anderen, zodat we elkaar allemaal kunnen ondersteunen en aanvullen waar nodig. Nou, ik kan je met veel vreugde mededelen dat het me gelukt is! Sinds begin dit jaar ben ik één van de 4 trotse eigenaren van een nieuw marketingbureau. Samen met drie van mijn studiegenoten help ik je graag verder met je marketingvraagstuk. Ik vertel je graag meer over de totstandkoming van ons marketingbureau. Lees je mee?

Ons knusse ‘kantoorpand’

Een van de belangrijkste keuzes waar we voor kwamen te staan, had natuurlijk betrekking op een kantoorruimte. Aangezien we allemaal recent zijn afgestudeerd, hebben we een beperkt budget. Een kantoorpand is erg kostbaar. Hierom hebben we gezamenlijk besloten om dit nog even terzijde te laten en uit te stellen naar een later tijdstip. Voor nu heeft een van ons haar woning voor ons opengesteld. Ze beschikt namelijk over een aparte werkkamer, waar we ongestoord ons werk kunnen doen. Momenteel zijn we maar met 4 man, waardoor deze ruimte voor nu prima is. Op die manier besparen we een hoop geld.

Op zoek naar kantoorbenodigdheden

Het vaststellen van waaruit we onze onderneming gaan runnen, was al een hele geruststelling. Eén ding minder om over in te zitten. Want geloof me, er komt echt veel kijken bij het starten van een bedrijf. Een volgende stap was het regelen van alle benodigde kantoorartikelen. Om een marketingbureau effectief te kunnen runnen, heb je natuurlijk computers nodig. Nu liet ons budget het niet bepaald toe om state-of-the-art computers aan te schaffen. Hoe graag we dit zelf ook wilden. Ook dit is iets voor op de lange termijn, wanneer we op zijn minst break-even draaien. De oplossing die binnen ons beperkte budget viel? Gezamenlijk laptops huren bij Allrent! Deze waardevolle tip kregen we van kennissen, die zelf in het verleden al eens een laptop hadden gehuurd. Dit is natuurlijk een ideale oplossing voor de korte termijn. Zo hoeven we geen fortuin uit te geven aan gloednieuwe laptops. De laptops die we bij Allrent gehuurd hebben zijn A-merken met moderne processoren. Dankzij deze budgetvriendelijke oplossing werken we nu al een aantal maanden succesvol voor onze klanten.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button