Blog

De Juiste Zonnebril dit Seizoen

Ah, de zon is weer tevoorschijn, de korte broeken en t-shirts kunnen weer aan, en dus is het weer tijd voor een goede zonnebril. Als je een beetje bent zoals ik, dan koop je ook altijd online de meest goedkope zonnebrillen die er zijn. Vroeger kocht ik er per seizoen zelfs ongeveer acht in. Enerzijds omdat ik nooit helemaal zeker wist hoe het zou staan, maar anderzijds ook zeker omdat ik wist dat ik een groot deel kwijt zou raken tijdens de zomer.

Overstag

Maar afgelopen zomer heb ik besloten om het anders aan te pakken. Ik heb namelijk besloten om een zonnebril van betere kwaliteit te kopen. Twee maar liefst. Dit zijn geen brillen van grote merken waar ik een paar honderd euro voor heb moeten neerleggen – dat zou ik niet aankunnen – maar wel brillen van wat meer niveau en goede kwaliteit. Ik heb ze destijds bij Charlietemple.com gekocht, en ik moet zeggen dat ik er ontzettend blij mee ben! Vandaar dus ook deze blog.

Zonnebril kopen

Het begint weer goed weer te worden, dus het leek me dan ook geen slecht idee om mijn insights met jullie te delen. Ik ben er namelijk achter gekomen dat twee zonnebrillen echt meer dan voldoende is. Je kiest ze uit zodat je voor verschillende gelegenheden de juiste bril hebt, of bijvoorbeeld één voor overdag naar buiten, en een ander om in je auto te bewaren. Met twee zonnebrillen heb je er echt voldoende om je aan de verschillende gelegenheden aan te passen.

Maar mijn grootste angst was om ze kwijt te raken gaandeweg. Tijdens een feest met een drankje op, of simpelweg de bril op het strand laten liggen; het kan allemaal gebeuren. Maar ik ben erachter gekomen dat nu ik brillen heb gekocht die toch iets duurder zijn dan normaal, ik er veel meer waarde aan hecht. Om die reden ben ik ook een stuk voorzichtiger met mijn brillen, en gaan ze zodoende ook gewoon nog een lange tijd mee. Super dus.

Eerst passen

Een van de meest unieke aspecten van Charlie Temple, is dat je de bril eerst kan passen, gewoon met je webcam of telefooncamera! Door middel van Artificial Reality wordt de gekozen bril op je gezicht geplakt en kan je dus goed inschatten hoe deze jou straks in het echte leven staat! Op die manier heb je ook niet te maken met missers in aankopen.

Ik ben dus fan van Charlie Temple. Ik zou zeggen, probeer het eens voor jezelf!

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button