Blog

De beste tips op van jouw huis een thuis te maken

 

 

Je hebt maandenlang gezocht naar het perfecte plekje. Je bent verhuisd en nu een aantal maanden verder maar nog steeds voelt je huis niet als een thuis. Daarom heb ik voor jou een aantal tips verzameld waarmee jij op betaalbare wijze je huis een stuk warmer laat voelen.

 

De kringloopwinkel

Wanneer je je huis wil decoreren zijn er vast genoeg merken die door je hoofd schieten. De prijzen van deze merken zijn helaas vaak ook hoog. Daarom is dé kringloop de plek waar je moet beginnen met zoeken.

Neem een vriend of vriendin mee, struin door het pand op zoek naar pareltjes. En goed nieuws! De kringlopen lopen over aan spullen dankzij de pandemie, dus er zal altijd iets voor jou tussen zitten. Of we het nou hebben over een bank of een prachtig oud kunstwerk. Een kijkje in de kringloop nemen is absoluut een aanrader.

Planten

Om je thuis een warmer gevoel te geven kan je ook gebruik maken van planten. De kleur groen heeft een relaxerende werking op de hersenen. Ook zijn planten erg goed voor je bloeddruk en werkprestaties. Vul daarom jouw ruimte op met een combinatie van een paar grote- en kleine planten. Maak veel gebruik van de kleur groen en je ruimte vult zichzelf op met een prettig gevoel.

 

Doe het zelf

Het inrichten van je huis vraagt ook een persoonlijke touch wil je je echt lekker voelen thuis. Probeer daarom wanneer je van plan bent om decoratie voor je huis te kopen, of je dit zelf kan maken. Abstracte kunst bijvoorbeeld, is een leuke en simpele manier van mooie en professioneel ogende schilderijen maken voor je interieur. Er staan genoeg video’s met uitleg op Youtube. Ook kan je zelf plantenhangers maken door middel van het knopen van grote ruige touwen om de pot heen. Dit zijn goedkope en leuke projecten die je ook nog samen kan doen en waarmee je producten kan hergebruiken voor een ander doel.

 

Verschillende soorten linnen

Maak van je slaapkamer een feestje door middel van veel verschillende linnen. Tegenwoordig worden er steeds mooiere en betaalbare dekbedovertrekken geproduceerd. Van donkergroen, glanzend satijn tot een roze velvet overtrek met repeterende tijgers erop.  Je mag je best verheugen op je bed. Maak hem daarom zo aangenaam mogelijk door verschillende soorten kussens en een zacht kleed in een neutrale tint toe te voegen.

 

Op deze manier voelt je huis een stuk sneller als écht jouw plekje om te herladen. Ben je opzoek naar woontips? Kijk dan even bij Robert en Femke.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button