Blog

De beste geschenken voor hem

Soms is het best lastig om een cadeau te verzinnen voor die verjaardag, Vaderdag of speciale gelegenheid. Zeker horen we vaak van vrouwen en vriendinnen dat ze het best lastig vinden om een cadeautje te vinden voor hun vriend of man. In dit artikel bespreken we een aantal leuke geschenken voor hem. Natuurlijk is het wel zo dat iedere man anders is en sommige geschenken leuker zijn voor de een dan voor de ander. Maar van de geschenken die we in dit artikel bespreken is er altijd wel een die goed past bij jouw vader, vriend of man.

Vinylplaat van zijn favoriete nummer

Houdt hij ontzettend van muziek en heeft hij een specifiek nummer die betekenis voor hem of voor jullie heeft? Dan kun je hem een custom vinylplaat sturen van dit nummer. Ook als hij geen speler heeft voor de plaat is het een leuk idee aangezien op de plaat de lyrics en een zelfgekozen tekst kan worden geplaatst. De plaat wordt dan ingelijst en kan prachtig worden opgehangen in je woning.

Een goede whisky

Wanneer hij een echte whisky liefhebber s dan is het natuurlijk logisch om een keer een fijne whisky te geven. Aangezien een whisky liefhebber sowieso al ontzettend veel whisky’s geprobeerd heeft is het natuurlijk wel de truc om een bijzondere whisky te vinden. Sowieso is de beste keuze voor een single malt whisky. Dit is de fijnste whisky die vaak beter smaakt en meer luxe is dan een blended whisky. Aangezien je best lang doet met een goede whisky is het ook een goed idee om te kiezen voor een mooie fles. Een goede bourbon whisky is bijvoorbeeld Ardmore. Iets bijzonders dat zelfs door veel whisky liefhebbers nog niet geprobeerd is, is een Japanse whisky. Kies bijvoorbeeld voor een Kurayoshi Sherry Pure Malt Whisky.

Indoor skydiven

Een geschenk kan ook een ervaring zijn. Als hij een echte adrenaline junkie is kun je bijvoorbeeld een middag indoor skydiven cadeau geven. Dit is een fantastische en bijzondere ervaring. Daarna kun je lekker uit eten gaan.

Oplaad station

We hebben tegenwoordig allemaal steeds meer elektronische gadgets, telefoons, laptops, smartwatches, Ipads, enzovoorts. Denk er bijvoorbeeld aan om te kiezen voor een oplaad station waar hij al zijn gadgets gezamenlijk kan opladen.

Bier abonnement

Een veel voorkomend geschenk is een sixpack van kwaliteitsbier. Maar nog leuker is een bier abonnement waar hij elke maand of elke paar maanden twaalf unieke speciaal biertjes krijgt opgestuurd.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button