Blog

Last van te veel licht in huis? Kies voor zonwering!

Afgelopen lente werd het mij maar al te duidelijk: ik heb te veel licht in mijn huis. In de eerste instantie vond ik het juist mooi dat ik een huis heb dat altijd veel licht binnenlaat. Maar het laatste half jaar heb ik wel gemerkt dat het ook een keerzijde heeft. Ben jij benieuwd welke dat is? Lees dan snel verder!

De voor en nadelen van veel licht in huis

Wanneer je een huis gaat bezichtigen en je merkt dat de ruimtes in mooi licht baden wordt je eigenlijk gelijk verliefd, toch? Dit is in ieder geval wat mij overkwam. De eerste keer dat ik het huis waar ik nu woon binnen stapte was ik echt niet stuk meer te krijgen. Ik heb een leuk praatje gemaakt met de makelaar en binnen de kortste keren werd ik teruggebeld dat ik het huis gekregen had. Ik was in de zevende hemel!

Nu woon ik er zo’n 9 maanden. Ik ben er dus in de herfst in gegaan vorig jaar. In de winter merkte ik al wel dat het huis in een zacht licht baadde en dat vond ik geweldig. Zodra het lente begon te worden, werd dit al wat feller. Ik heb er namelijk voor gekozen om een wit interieur te nemen, wat erin resulteert dat alles een slagje helderder wordt.

En zodra het zomer werd merkte ik al gauw dat er écht veel licht bij mij naar binnen kwam. ’s Avonds was het vreselijk heet in de woonkamer omdat de gordijnen zelfs niet alle warmte en lichtstralen tegen konden houden. Je kan met gemak zeggen dat het in mijn woonkamer een kas was. Dit was het moment dat ik besloot om buitenzonwering te kopen.

Zonwering kopen

Ik kon het niet langer verdragen! Die hitte en dat felle licht werden me even te veel. Op gegeven moment zat ik te ontbijten en dacht bij mezelf: “Dit kan niet langer. Ik ga zonwering kopen voor mijn huis.”.

En zo gezegd, zo gedaan. Dezelfde dag nog heb ik online gezocht naar plekken waar ik zonwering kon kopen en uiteindelijk kwam ik uit bij Ventana Zonwering. Hier hebben ze een ontzettend mooi en groot assortiment en verschillende oplossingen die de zon buiten houden. Ik besloot om even te bellen en ben vervolgens op afspraak gekomen om het een en ander te bespreken. Persoonlijk vind ik dat ze geweldig te werk gaan en écht met de klant meedenken. Waar zie je dat nou nog tegenwoordig?

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button