Blog

Bubbeltjesplastic in grote hoeveelheden bestellen

Wellicht ga jij binnenkort verhuizen of moet jij allerlei soorten spullen op gaan bergen. Als deze spullen kwetsbaar zijn dan is het belangrijk dat je ze goed inpakt. Eigenlijk is dit alleen goed te doen met bubbeltjesplastic. Hiermee zorg je ervoor dat er lucht om je voorwerp heen gaat zodat deze niet met andere zaken in aanraking kan komen. Toch lukt het meestal niet om op makkelijke wijze aan een grote rol met dit plastic te komen. Op bovenstaande site kan dit wel als particulier. Zoek dus niet verder, want hier heb je gevonden wat je zocht.

Wat is bubbeltjesplastic eigenlijk?

Hoewel dit soort plastic bubbeltjesplastic in de volksmond wordt genoemd, is het eigenlijk noppenfolie. Het is namelijk een soort plastic folie dat je om je voorwerpen heen wikkelt. Op dit folie zitten kleine nopjes die gevuld zijn met lucht. Hierdoor worden er een soort kussentjes om jouw voorwerp heen gewikkeld. Hierdoor is het voorwerp beschermd door duizenden kleine kussentjes. Om het concept te laten werken heb je echter wel veel van het materiaal nodig en dat is meestal niet zo makkelijk te krijgen voor particulieren.

Welke maten zijn er beschikbaar?

In de winkel zijn er dus meestal alleen maar hele kleine maten beschikbaar en daarom heb je er eigenlijk niet zo heel veel aan. Luchtkussengigant.nl biedt jou nu de oplossing door grote maten noppenfolie aan te bieden. Zo kan je meteen 50 vierkante meter van het folie bestellen. Je kunt folierollen bestellen met een lengte van 100 meter en breedten van 50 of 100 centimeter. Met deze maten kan jij tenminste wel aan de slag en al jouw spullen veilig inpakken. Met meerdere rollen ben jij in één klap klaar voor jouw verhuizing. Je hoeft je verder geen zorgen te maken of je voorwerpen niet beschadigd worden.
Bubbeltjesplastic

De service van luchtkussengigant.nl

Als je jouw bestelling voor 22.00 uur plaatst dan heb jij het folie de volgende dag al binnen. Dus als jij tijdens je verhuizing ’s avonds bedenkt dat je niet meer genoeg van het folie hebt of dat je het opeens nodig hebt, dan heb je het de volgende dag al gewoon lekker binnen. Daarnaast zijn de prijzen van deze verkoper zeer laag en wordt deze gratis verzonden. Hierdoor bespaar jij heel veel kosten en tijd. Zo wordt het verhuizen in één keer een stuk makkelijker waardoor je er ook minder tegenop hoeft te kijken. Deze webshop biedt dus nu bubbeltjesplastic in de goede maten.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button