Blog

Bar in Australië

Ongeveer drie jaar geleden ben ik met mijn vriendin naar Australië verhuist. Een aantal jaar hiervoor was ik hier geweest met mijn familie. Dit was onze laatste vakantie samen, omdat mijn broer en ik allebei ouder werden. We vonden het prachtig. Op de grote spinnen na, was het landschap vriendelijk en geweldig om naar te kijken. We hebben kangoeroes  gevoerd en een echte slang om onze nek gehad. Aan het einde van de vakantie hebben we nog de kans gekregen om koala’s vast te houden. Ons eerste hotel zat in Sydney. Het tweede hotel zal meer in het binnenland. Dit lijken twee totaal verschillende werelden. Het derde en laatste hotel zat aan de kust. Dit was ‘by far’ de mooiste plek die ik ooit had gezien. Je kon er heerlijk eten, uitgaan, surfen, noem het maar op.

Tussenjaar

Mijn vriendin was een heel jaar in Australië geweest, ik maar een paar weken. Ze woonde bij een boer in zijn boerderij. Het grootste deel van de dag en week was ze bezig op het veld om de boer te helpen. Hiermee verdiende ze genoeg om de huur van de boer te betalen. Ze deed dit samen met een vriendin. Ze heeft toen ervaren hoe het is om in Australië te wonen. Ik vond de verhalen prachtig. Dit is een van de redenen waarom ik mijn familie had overgehaald om naar dit land op vakantie te gaan. Toen mijn vriendin terug kwam uit Australië vond ze dit heel jammer. Het was natuurlijk superleuk om al haal vriendinnen weer te zien, maar ze miste de cultuur. Eigenlijk het hele land. ik was best vaak tussendoor op bezoek geweest. Dit waren altijd superleuke periodes. We grapten vaak over hoe het zou zijn om hier te wonen.

Een nieuw begin

Een jaar na mijn vakantie besloten mijn vriendin en ik om van de grap werkelijkheid te maken. We verhuisde naar Australië. We hadden genoeg geld gespaard om een klein huis aan de kust te kopen. Hier zat een bar aan vast. Helaas kwam er bijna niemand, omdat het vervallen was. Mijn vriendin en ik besloten dit op te knappen. Er was genoeg klandizie in buurt, het strand was vol met surfers. Stukje bij beetje transformeerde de bar van krot naar pracht. We hingen surfboards aan de muur, visnetten aan het plafond en industriële barkukken aan de bar. Het eindresultaat was prachtig, en de bar liep geweldig.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button