Blog

Zomer paklijst voor mannen

Ik ga binnenkort op vakantie. Een weekje weg met de mannen. Zon, zee strand en een paar goede nachtclubs natuurlijk. Ik kan niet wachten! Het wordt ongetwijfeld een ontspannen en hilarische vakantie met z’n allen. Echter is er meer spanning voor een vakantie voor mij. Wat neem ik mee op vakantie? Wat mag ik écht niet vergeten? Lees hier meer tips voor een mannelijke inpaklijst voor een zomervakantie.

Inpaklijst voor mannen

  1. Toiletspullen. Dat is een redelijk ‘obvious’ paklijst punt: de toiletspullen. Hiermee bedoel ik natuurlijk een tandenborstel, tandenpasta, haargel of andere haar producten, shampoo, douchegel, een scheermes of trimmer, aftershave, parfum en deodorant. Ga je naar een zomerse vakantie spot? Voeg dan aan dit lijstje bovendien zonnebrand en aftersun toe! Zonnebrand zou ik persoonlijk in verschillende factoren meenemen. Een hogere factor voor je gezicht en schouders en een lagere factor voor de benen en buik. Ook aftersun kan een enorme opluchting zijn voor jou of één van je vrienden als je dat hebt meegenomen. Er is er altijd wel eentje die zich vreselijk verbrandt.
  2. Kleding. Ik hoef je niet te vertellen dat je kleding mee moet nemen, dat spreekt voor zich. Echter gebeurt het mij vaak dat ik eenmaal aangekomen op de vakantiebestemming mij besef dat ik één van mijn lievelingskledingstukken ben vergeten in Nederland. Dat is zonde! Zo leg ik dus altijd mijn balr shirts klaar: daar wil ik niet zonder mee op vakantie! Laat dit een wijze les zijn voor alle mannen die altijd maar wat kleding uit de kast trekken en dat in de koffer smijten: denk toch even na een weekje van te voren welke kledingstukken je graag mee wil. Was ze op tijd en houd ze apart, zodat je het niet aanhebt wanneer je je koffer in pakt. Houd er ook rekening mee dat het ’s avond in veel kustplaatsen redelijk kan afkoelen, dus neem ook langere kleding mee. Tel bovendien het aantal ondergoed wat je nodig zal hebben: je zal maar zonder ondergoed zitten!
  3. Schoenen. Ik ben een echte schoenenliefhebber dus dit is mijn grootste ‘struggle’ als ik mijn koffer moet inpakken: welke schoenen laat ik in Nederland en welke schoenen neem ik mee op vakantie? Houd het altijd bij maximaal 3 paar schoenen. Of dit nu 1 paar slippers is en 2 paar sneakers, of 3 paar sneakers in totaal, maakt niet uit. Nooit meer dan 3 paar schoenen!
  4. Elektronica. We zijn allemaal afhankelijk van onze iphone’s en muziekboxen, maar vergeet dan niet ook de opladers mee te nemen hiervoor. Anders is de pret van de muziekboxen wel erg snel klaar.
Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button